کوسه را قطعه قطعه مىکنیم و با پوست در آب نمک و زرد چوبه مى جوشانیم تا کاملاً پخته شود، بعد از پخته شدن پوست و استخوان آن به راحتى کنده مى شود، گوشت پخته شده را کاملاً له مى کنیم و آن را مى فشاریم تا آب آن گرفته شود و ماهى له شده خشک شود (این کار را براى برطرف شدن بوى کوسه ماهى حتماً باید انجام داد) بعد آن را با پیاز و سبزى (گشنیز و شوید و پیاز خرد شده) در روغن سرخ مى کنیم مقدارى رب گوجه و لیمو عمانى خشک به آن اضافه مى کنیم در قابلمه مى گذاریم تا کاملاً پخته شود و آب آن بخار شود. این روش براى تهیه پودینى سفره ماهى هم استفاده شود.
این غذا یکی از غذا های پر طرافدار قشم است و در اکثر رستوران ها سرو می شود.