گندم دلانده (پرک شده) را که از قبل خیسانده شده در قابلمه آب جوش ریخته و بعد ماهى را در آب نمک و زردچوبه جوشانده و استخوانهاى آن را جدا مىکنند و با سبزى (گشنیز و شوید خرد شده) مخلوط مىکنند و هنگامى که گندم در حال جوش قوام آمد ماهى و سبزى را به آن اضافه مىکنند تا گندمها غلیظ شود و کمى با سبزى و ماهى بجوشد. اگر از ماهى بزرگ استفاده مىشود براى اینکه بوى ماهى برطرف شود باید آن را با سبزىهاى خرد شده کمى در روغن داغ تفت داد.کلمبا را با روغن حیوانى که در قشم تهیه مىشود صرف مىکنند. این روغن را به زبان محلى روغن جونون مىگویند (یعنى روغن خوب).
کلمبا نیز یکی از غذا های سنتی قشم است که طرفداران بسیاری دارد.