ماهان شبکه ایرانیان

فواید لبو

لبو علاوه بر مزه خوب و دلچسبش سرشار از ویتامین و مواد معدنی نیز هست

لبو علاوه بر مزه خوب و دلچسبش سرشار از ویتامین و مواد معدنی نیز هست. خواص این میوه که به یاقوت سرخ معروف است آنقدر زیاد است که مشابهش را در هیچ میوه دیگری پیدا نخواهید کرد. همچنین این میوه سرشار از ویتامین B، آهن، منگنز، مس و پتاسیم است. و می‌تواند مانع بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان شود. با اینکه لبو بعد از نیشکر، دومین منبع شکر است اما مصرف چند وعده از آن در طول هفته توصیه می‌شود. در ادامه با بنیتا همراه باشید تا با خواص آن بیشتر آشنا شوید.

لبوCredit: Food Network

منبع غنی ویتامین و مواد معدنی

پتاسیم، منیزیم، فیبر، آهن، ویتامین‌های A، B، C، بتاکاروتن و فولیک اسید مثال کوچکی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که در لبو یافت می‌شوند. خوردن این میوه به خانم‌های باردار توصیه می‌شود زیرا ویتامین B و آهن آن برای رشد سلول‌ها در دوران بارداری بسیار مفید است. 

بهبود دهنده عملکرد کبد

یکی دیگر از القاب لبو تصفیه کننده خون و کبد است. بتالین و آمینو اسیدهایی که در لبو و اسفناج وجود دارد باعث کاهش چربی کبد می‌شود و کلسترول خون را نیز پایین می‌آورد.

کمک به سلامت روان

لبو دارای بتالین است یعنی همان ماده‌ای که برای درمان افسردگی استفاده می‌شود. تریپتوفان موجود در این ماده، مغز را آرام کرده و همان حس خوب بعد از خوردن شکلات را در بدن ایجاد می‌کند. 

لبوCredit: News.psu.edu

افزایش دهنده انرژی

برای غنی کردن هر نوع رژیم غذایی فقط کافیست مقداری لبو به آن اضافه کنید. به همین دلیل اغلب ورزشکاران حتما از لبو در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند. نتیجه یکی از مطالعات که روی عملکر ورزشکاران صورت گرفته بود نشان داد ورزشکارانی که آب لبو نوشیده بودند توانسته بودند 15 درصد مسیر بیشتری را نسبت به دیگر ورزشکاران طی کنند. اگر می‌خواهید انرژی خود را با خوردن لبو افزایش دهید باید حداقل 3 تا 5 عدد لبو بخورید و بین 2 تا 3 ساعت صبر کنید.

بهبود دنده فشار خون

بدن ما نیترات موجود در لبو را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند. این ماده باعث گشاد شدن رگ‌های خونی می‌شود و مسیر عبور مواد مغذی و اکسیژن را هموار می‌کند در نتیجه گردش خود در بدن بهبود پیدا می‌کند و فشار خون پایین می‌آید. نتیجه یک تحقیق در سال 2012 نشان می‌دهد 13 داوطلبی که روزانه یک لیوان عصاره لبو می‌خوردند کاهش فشار خون چشمگیری داشتند و میزان لخته‌های خون موجود در بدنشان کاهش پیدا کرده بود و همین موضوع باعث شده است که خوردن این میوه ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز کاهش دهد.

مبارزه کننده با بیماری‌های مزمن

لبو به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدان‌ و ضد التهابی می‌تواند با رادیکال‌های آزاد و بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، چاقی و سرطان مبارزه کند. رنگ زیبا و بنفش رنگ لبو به دلیل وجود رنگدانه‌های آن است، این رنگدانه‌ها با مواد مولد سرطان و رشد آن‌ها مبارزه می‌کنند.  

لبوCredit: Health Impact News

منظم کننده عملکرد بدن

یکی از راه‌های مبارزه با یبوست خوردن غذاهای سرشار از فیبر مانند لبو است. یک فنجان لبو حدود 4 گرم فیبر است و ریسک ابتلا به یبوست و بواسیر را کاهش می‌دهد. همچنین بتالین موجود در لبو باعث بهبود عملکرد هضم می‌شود.

جلوگیری از پیری زودرس

محصولات زیادی در بازار وجود دارند که از پوست در برابر اثرات تخریبی رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند اما هیچ چیز بهتر از آنتی اکسیدان‌های موجود در مواد طبیعی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. لیکوپن موجود در لبو باعث افزایش خاصیت ارتجاعی پوست شده و از پیری زودرس آن جلوگیری می‌کند.

عوارض جانبی

آب لبو یک نوشیدنی بسیار قدرتمند است و استفاده مقدار کمی از آن می‌تواند تاثیر زیادی داشته باشد بنابراین از مقادیر کم شروع کنید تا بدنتان به آن عادت کند. گفته شده است اگر بعد از نوشیدن آب لبو رنگ ادرار، به صورتی و قرمزی بزند یعنی مصرف آن بی‌خطر است.

منبع: بنیتا


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان