شناسه : ۶۰۵۱۳ - سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۳۴
خوشمزه روز: خوراک میگوی اسپایسی [تماشا کنید]
اگر طرفدار غذاهای دریایی و مخصوصا میگو باشید، پیشنهاد می کنیم این خوراک خوشمزه و پرادویه را یک بار امتحان کنید. برای آشنایی با دستور پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
اگر طرفدار غذاهای دریایی و مخصوصا میگو باشید، پیشنهاد می کنیم این خوراک خوشمزه و پرادویه را یک بار امتحان کنید. برای آشنایی با دستور پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 450 گرم میگوی درشت
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- 2 حبه سیر خرد شده
- نصف یک عدد پیاز قرمز
- 1 پیمانه نخودسبز با پوست
- 1 عدد هویج خرد شده
- نصف یک عدد فلفل دلمه ای درشت
- نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
- برنج قهوه ای بخارپز شده
- کنجد
برای سس
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 3 قاشق غذاخوری سس سویای کم نمک
- 1 قاشق چایخوری سرکه برنج
- 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی پرادویه
- 3 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
طرز تهیه
- در یک کاسه کوچک، همه مواد سس را با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- روغن زیتون را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
- میگو، شکر قهوه ای، نمک و فلفل سیاه را درون تابه ریخته و آن ها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- سیر، نخودسبز، پیاز، فلفل دلمه ای قرمز و هویج را افزوده و هم بزنید تا کمی نرم شوند.
- سس و میگو را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید و مواد را هم بزنید تا سس جذب همه مواد شده و کمی غلیظ شود.
- این خوراک را با برنج قهوه ای دم کرده و با کنجد، تزئین و سرو کنید.