سرویس سبک زندگی فردا: فیش اند چیپس یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که حتی افرادی که ماهی دوست ندارند نیز از خوردن آن لذت میبرند. این غذای ملی کشور انگستان است و بسیار هم راحت آماده میشود. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
تعدا: 4 نفر
مواد لازم
روغن گیاهی یا روغن سرخ کردنی
3 عدد سیب زمینی درشت
دو پیمانه آرد برنج
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
سه قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک بطری آب گازدار
یک عدد تخم مرغ درشت (خوب هم بزنید)
230 گرم فیله ماهی کاد، پالاک یا هوداک (یا هر نوع ماهی بدون تیغ و سفید)
نصف پیمانه آرد برنج
سس تارتار (برای سرو)
طرز تهیه
1. برای تهیه چیپس، سیب زمینیها را پوست بگیرید یا حلقهای و نازک برش دهید تا شکل چیپس شوند یا به طور معمولی خلالی برش دهید و سرخ کنید. سیب زمینیها باید کاملا برشته و ترد باشند. آنها را روی دستمال حولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
2. یکسوم یک قابلمه کوچک را پر از روغن کنید و بگذارید داغ شود.
3. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس آب گازدار و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی سطح صاف کمی آرد برنج بریزید و فیلههای ماهی را در آن بغلتانید. سپس آنها را داخل خمیر مایعی که به دست آمده است فرو کنید و کمی نگهدارید تا خمیر اضافه آن داخل ظرف ریخته شود. سپس آن را داخل روغن داغ بیندازید و حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
4. این غذا در انگستان روی روزنامه به همراه سس تارتار یا سرکه سرو میشود.