برترینها - ترجمه از الهام مظفری: کیک شکلاتی بدون تخم مرغ یک کیک ساده کلاسیک است که نرم و مرطوب و اسفنجی میشود.
مواد لازم:- 2 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک سوم پیمانه پودر کاکائو
- یک و نیم پیمانه کره
- یک و نیم پیمانه شیر تغلیظ شده
- یک و نیم پیمانه آب گازدار
- نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید.
کره بدون نمک را آب کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. شیر تغلیظ شده و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید. سپس آب گازدار را اضافه کنید.
مواد خشک را به موادتر اضافه کرده و هم بزنید.
مواد را با همزن خوب ترکیب کنید.
قالب را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید. آرد اضافی را گرفته و سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس دمای فر را تا 180 درجه سانتیگراد کم کنید تا کیک خوب بپزد.
بعد از اینکه سرد شد از قالب خارج کنید.
نکته:
برای تهیه شیر تغلیظ شده از شیر معمولی کافیست دو و نیم لیوان شیر را با حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) بجوشانید تا در نهایت 1 لیوان شیر تغلیظ شده به دست بیاید. این کار را درون فر و مایکروفر و حرارت مستقیم هم میتوانید انجام دهیم، اما کیفیتش به اندازه بن ماری خوب نخواهد بود. در کل برای تهیه شیر تغلیظ شده باید 60 درصد شیر اصلی را تبخیر کنید.