به گزارش خبرنگار مهر، لورا استیونس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «نوشیدن یک فنجان قهوه ریسک سکته، نارسایی قلبی و بیماری قلبی عروق کرونر را کاهش می دهد.»
بررسی پیشرفته داده های بدست آمده از مطالعات بلندمدت قلب نشان می دهد هر فنجان قهوه مصرفی در هفته می تواند ریسک نارسایی قلبی را تا 7 درصد، سکته را تا 8 درصد و بیماری قلبی را تا 5 درصد کاهش دهد.
به گفته استیونس، «ما همچنین در یک مطالعه تعجب آور دریافتیم گوشت قرمز ممکن است با کاهش ریسک نارسایی قلبی و سکته هم مرتبط باشد.»
محققان عنوان می کنند در مورد وجود رابطه بین گوشت قرمز و کاهش ریسک مشکلات قلبی نیاز به پژوهش های بیشتری در اینده است و هنوز این رابطه را تایید نکرده اند.
در این مطالعه، تیم تحقیق داده های مربوط به مطالعه بلندمدتی را که از سال 1948 بر روی ساکنان فرامینگام آمریکا آغاز شده بود بررسی کردند.
به گفته استیونس، «ما براساس بررسی این داده ها دریافتیم هم مصرف گوشت قرمز و هم قهوه با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی و سکته در بین این جمعیت مورد مطالعه مرتبط بود.»