ماهان شبکه ایرانیان

ترجمه تازه رمانی از الیف شافاک رونمایی می‌شود

مراسم رونمایی از ترجمه فارسی رمان« بعد از عشق» اثر الیف شافاک برگزار می‌شود

ترجمه تازه رمانی از الیف شافاک رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی و جشن امضای ترجمه رمانی تازه از الیف شافاک با عنوان « بعد از عشق» در کتاب‌فروشی چتر برگزار می‌شود.

این کتاب به تازگی با ترجمه ارسلان فصیحی روانه بازار کتاب شده است.

خود این نویسنده درباره کتابش می‌گوید: «این کتاب را نه برای به یاد آوردن بلکه برای فراموش کردن نوشته‌ام. معتقدم موقع خواندن هم باید همین‌طور باشد؛ هر سطری باید جای سطر پیشین را بگیرد. صفحه‌ها را نباید طوری بخوانی که انگار آجرها را رج به رج روی هم می‌چینی تا بنایی بسازی، بلکه باید طوری بخوانی که انگار انباری‌ای کوچک داری و برای جا دادنِ وسیله جدید باید قبلی‌ها را دمِ در بگذاری؛ یعنی هر صفحه‌ای باید صفحه پیش از خودش را محو و نابود کند. این کتاب پیش که می‌رود، باید آب شود، خودش را پاک کند، طوری که پیش از رسیدن به وسط‌هایش، اولش، و موقع رسیدن به آخرین سطر نیز، تمامش محو شده باشد.»

این مراسم روز سه‌شنبه به تاریخ 30/08/1396 ساعت 16:30 الی 17:30  در محل کتابفروشی چتر واقع در خیابان انقلاب، بین خیابان 12 فروردین و فخر رازی، شماره 1286 برگزار می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان