کانادا یکی از کشورهاییه که تنوع زیادی در فرهنگ و سلیقه و ذائقه داره، به همین دلیل جای تعجب نداره که کانادایی ها که علاقه ویژه ای به مواد غذایی دارن، به هر دلیلی برای هر رویدادی که به هنر آشپزی مربوط می شه، جشن بزرگی برپا می کنن. زمستان های سرد و راههای دور که دسترسی سختی دارن باعث نمی شن که این جشنواره های غذا محور در استان ها و زمان های مختلف برگزار نشن. در این قسمت از مجله همگردی 5 تا از بهترین های این جشنواره ها رو معرفی می کنیم:
جشنواره طعم های پاییزی - جزیره پرنس ادوارد
یک رویداد آشپزی که از 4 سپتامبر شروع می شه و تا 4 اکتبر طول می کشه. این جشنواره چند زیر مجموعه مثل جشنواره گوشت بلوز ( Beef N’ Blues)، جشنواره بین المللی حلزون International Shellfish Festival، جشن خرچنگ در ساحل Lobster Party on the Beach داره و همچنین شامل رویدادهای دیگه ای مثل آموزش آشپزی در سراسر این جزیره می شه.
جشنواره خردل - استان ساسکاچوان
از اونجاییکه این استان بزرگترین تولید کننده خردل در کاناداست، پس جای تعجب نداره که اینجا محل برگزاری جشن این خوردنی زردرنگ باشه. برگزارکننده های این فستیوال تعداد زیادی از سرآشپزهای محلی رو دعوت می کنن تا بهترین غذایی که می تونن با خردل آماده کنن رو به نمایش بذارن. سرآشپزها برای به دست آوردن جایزه این جشنواره یعنی کت زرد سرآشپز Yellow Chef’s Coat با هم رقابت می کنن که به منتخب مردم برای بهترین غذا هدیه داده می شه.
این جشنواره همراه با یک ترکیب عالی از موزیک و فضایی که برای کودکان هم مناسبه هر سال در پایان آگوست برگزار می شه و از اون جشنواره هاست که هیچکس دوست نداره از دست بده.
جشنواره پوتین - اتاوا
پوتین یا Poutine نام بشقابی از نوع سیب زمینی سرخ کرده ست که در فست فودهای کانادا عرضه می شن. این غذا که از استان کبک شروع شده شامل سیب زمینی سرخ شده با تکه های پنیر چداره که با سس مخصوص قهوه ای رنگی سرو می شه. این جشنواره که صرفا به غذای پوتین کانادا اختصاص یافته هر ساله در ماه می در اتاوا برگزار می شود.
تو این جشنواره شما می تونین از طعم های سنتی و جدید پوتین لذت ببرین. با اضافه کردن موسیقی زنده به این جشنواره و فعالیت هایی دیگه مثل مسابقه خوردن پوتین، مسابقه دو با گونی سیب زمینی، پرتاب سیب زمینی، این فستیوال تبدیل به یکی از دوست داشتنی ترین جشنواره های غذایی کانادایی می شه که هیچوقت فراموش نخواهد شد.
جشنواره بخورم یا نخورم! - ونکوور
این جشن هشت روزه متنوع در مرکز شهر ونکوور و در ماه می برگزار می شه. این جشنواره به طور خاص بر روی مواد غذایی و پخت و پز در سالن های مختلف تمرکز داره و در ضمن ورک شاپ و کلاس های آشپزی هم داره .
جشنواره غذاخوری در بیرون از خانه - ونکوور
این جشنواره یکی از بزگترین رویدادهای غذایی در کاناداست که 17 روز طول می کشه و 277 تا از بهترین رستورانهای ونکوور در اون شرکت دارن. برای اولین بار این جشنواره در سال 2002 برگزار شد و هر سال در ماه ژانویه برگزار می شه.