ماهان شبکه ایرانیان

تارت گردویی با طعم شکلات: از خوشمزه های رژیمی

نکته ای که در مورد این تارت گردویی وجود دارد نحوه پخت بسیار ساده ی آن است. تمام محتویات این تارت را می توان به مدت ۵ دقیقه در غذاساز تهیه کرد. بدون شک در صورتی که یک بار آن را تهیه کنید دفعات دیگری هم در کار خواهد بود. حذف بکینگ پودر هم تنها اثر جزئی روی این تارت گردویی خوشمزه خواهد گذاست.

تارت گردویی با طعم شکلات: از خوشمزه های رژیمی

نکته ای که در مورد این تارت گردویی وجود دارد نحوه پخت بسیار ساده ی آن است. تمام محتویات این تارت را می توان به مدت 5 دقیقه در غذاساز تهیه کرد. بدون شک در صورتی که یک بار آن را تهیه کنید دفعات دیگری هم در کار خواهد بود. حذف بکینگ پودر هم تنها اثر جزئی روی این تارت گردویی خوشمزه خواهد گذاست.

در صورتی که توانستید گردوی آمریکایی پیکان (Pecan) را پیدا کنید عالی است. در غیر این صورت می توانید از گردوی معمولی استفاده کنید. پیکان سرشار از استرول های گیاهی است و برای همین می تواند میزان کلسترول بد خون را کاهش دهد. پیکان غلظت خمیر و حجم تارت را افزایش می دهد. ترکیبی از پیکان، تخم مرغ و کره یک دسر فوق العاده ایجاد می کند.

دسر بدون شکر و بدون آرد ما میزان کربوهیدرات بسیار پایینی دارد. در صورتی که رژیم غذایی دارید یا ورزشکار هستید با خیال راحت تری می توانید این تارت گردویی را امتحان کنید.

مواد لازم تارت گردویی

تارت شکلاتی گردویی

  • 2 پیمانه پیکان (یا گردو) خام و فرآوری نشده
  • 1/3 پیمانه پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ پیمانه اریتریتول (دلخواه)
  • 4 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه کره ذوب شده
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • شیرین کننده مصنوعی (ترجیحاً مایع) معادل 1 پیمانه شکر
  • ½ پیمانه آب

دستور پخت تارت گردویی

دستور پخت تارت گردویی

 

ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بگذارید تا گرم شود.

یک قالب گرد حدود 20 سانتی متری را چرب کنید.

گردوها را داخل کاسه ی غذاساز بریزید. تا زمان خرد شدن آنها (اندکی درشت تر از آرد ذرت) غذاساز را روشن کنید.

پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و اریتریتول را اضافه کنید. دوباره غذاساز را روشن کنید.

تخم مرغ ها، کره ذوب شده، وانیل، شیرین کننده و آب را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی پدید آید.

خمیر را داخل قالب گذاشته و داخل فر بگذارید تا آماده شود. موقع آماده شدن، با فروکردن خلال دندان در مرکز تارت، خلال به سادگی و بدون بقایای آن بیرون می آید. بسته به نوع قالب این زمان متفاوت است. حدود 25 دقیقه باید کافی باشد.

تارت را از قالب جدا کرده و بگذارید خنک شود. برای جدا کردن تارت مقداری صبر کنید تا سرد شود. اطراف آن را با چاقو از قالب جدا کنید. می توانید از قالب هایی که کناره آنها جدا می شود استفاده کنید.

این تارت گردویی برای 8 نفر کافی است. سهم هر نفر 2 گرم کربوهیدرات، 4 گرم فیبر، 6 گرم پروتئین و 334 کالری است.

 

منبع: verywell

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان