برترینها - ترجمه از الهام مظفری: پاکورای سیب زمینی یک غذای سرخ شده و انتخاب همیشگی بیشتر هندی هاست. این پاکورای خوشمزه طلایی را میتوانید به راحتی با این راهنمای تصویری گام به گام درست کنید.
مواد لازم:
- 1 عدد سیب زمینی بزرگ
- نیم پیمانه آرد نخودچی
- نمک به مقدار لازم
- زرد چوبی به مقدار لازم
- 1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)
- آب به مقدار لازم
- 400 میلی لیتر روغن گیاهی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی را پوست بکنید و ورقه ورقه کنید.
در یک کاسه، آرد نخودچی، نمک، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی را ترکیب کنید. فلفل قرمز را هم در صورتیکه مایلید در این قسمت اضافه کنید.
به تدریج آب را اضافه کنید تا یک خمیر نسبتا غلیظ درست شود.
روغن را در ماهیتابه داغ کنید. روغن باید بسیار داغ شده باشد. هر سیب زمینی را داخل خمیر بزنید و سرخ کنید تا زمانی که طلایی شود.
پاکورا را با سس کچاپ یا چتنی گشنیز میل کنید.
مواد لازم برای چتنی گشنیز:- 200 گرم گشنیز تازه
- 4 عدد فلفل چیلی سبز
- یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- 1 عدد پیاز کوچک
- 4 حبه سیر متوسط
- 1 قاشق چایخوری پوره زنجبیل تازه
- 1 قاشق مربا خوری پودر زیره سبز
طرز تهیه:همه موارد را در مخلوط کن بریزید و حسابی پوره کنید و اگه چتنی کمی سفت بود مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
نکته:- میتوانید این چتنی را خشک درست کنید و یا با اضافه کردن کمی آبلیمو آن را رقیقتر کنید.
- این چتنی را توی یک ظرف در بسته شیشهای میتوانید تا 1 هفته در یخچال و به مدت 1 تا 2 ماه در فریزر نگه داری کنید.