ماهنامه سفره ایرانی: این لقمه های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کنید.
مینی تارت تست، عصرانه ای دلچسب
بیتا منوچهری
مواد لازم:
- نان تست: 6 عدد
- تخم مرغ: یک عدد
- ژامبون (خردشده): 3 ورقه
- پنیر چدار (خردشده): یک ورقه
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- پیازچه (خردشده): یک عدد
- برگ جعفری (خردشده): برای سرو
طرز تهیه:
نان های تست را با قلب گرد برش داده و با وردنه پهن کنید. آنها را در قالب های مافین از قبل چرب شده قرار دهید.
تخم مرغ، ژامبون، پنیر چدار و پیازچه خردشده را با هم مخلوط کرده و فلفل قرمز اضافه کنید. این مخلوط را درون نان های تست داخل قالب ها پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. روی آنها برگ جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.
کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه
ستایش پاکدل
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
- قارچ (از وسط دو نیم شده): 400 گرم
- روغن زیتون: 2 ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
مواد لازم سرو:- نان باگت (سرخ شده): یک عدد
- سس گوجه فرنگی تند: 2 ق س
- فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
- سیر (ریز خردشده): یک حبه
- نعناع خشک: یک ق چ
- گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
- برگ آویشن تازه: در صورت تمایل
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان را در ظرف سرو بچینید.
سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برش های نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپ ها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.
کاناپ نخودفرنگی، لذت را لقمه کنید
بیتا منوچهری
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
- نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- آرد: یک و یک دوم ق س
- بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود فرنگی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.
پیچ قارچ، ریزلقمه ای برای طرفداران قارچ
غزاله خالدی
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- خمیر یوفکا: 3 عدد
- روغن زیتون: یک پیمانه
- آرد: 2 ق س
- نشاسته ذرت: 2 ق س
- سرکه: یک ق س
مواد لازم میانی: - قارچ (خردشده): 400 گرم
- پیاز (خردشده): یک عدد
- روغن: 2 ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
- پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.
خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.
مخلوط قارچ را روی مثلث های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.