ماهان شبکه ایرانیان

ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

این لقمه های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کنید.

ماهنامه سفره ایرانی: این لقمه های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کنید.
 
مینی تارت تست، عصرانه ای دلچسب

بیتا منوچهری

مواد لازم:

  • نان تست: 6 عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • ژامبون (خردشده): 3 ورقه
  • پنیر چدار (خردشده): یک ورقه
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • پیازچه (خردشده): یک عدد
  • برگ جعفری (خردشده): برای سرو
 
 ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

نان های تست را با قلب گرد برش داده و با وردنه پهن کنید. آنها را در قالب های مافین از قبل چرب شده قرار دهید.

تخم مرغ، ژامبون، پنیر چدار و پیازچه خردشده را با هم مخلوط کرده و فلفل قرمز اضافه کنید. این مخلوط را درون نان های تست داخل قالب ها پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. روی آنها برگ جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.
 


کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه

ستایش پاکدل

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

  • قارچ (از وسط دو نیم شده): 400 گرم
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم سرو:

  • نان باگت (سرخ شده): یک عدد
  • سس گوجه فرنگی تند: 2 ق س
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • سیر (ریز خردشده): یک حبه
  • نعناع خشک: یک ق چ
  • گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
  • برگ آویشن تازه: در صورت تمایل

 ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان را در ظرف سرو بچینید.

سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برش های نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپ ها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.
 


کاناپ نخودفرنگی، لذت را لقمه کنید

بیتا منوچهری

میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:

  • نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: یک و یک دوم ق س
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
 
 ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

نخود فرنگی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.
 


پیچ قارچ، ریزلقمه ای برای طرفداران قارچ
 
غزاله خالدی

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا: 3 عدد
  • روغن زیتون: یک پیمانه
  • آرد: 2 ق س
  • نشاسته ذرت: 2 ق س
  • سرکه: یک ق س

مواد لازم میانی:

  • قارچ (خردشده): 400 گرم
  • پیاز (خردشده): یک عدد
  • روغن: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
 
 ریزلقمه های لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.

خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.

مخلوط قارچ را روی مثلث های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان