سفر سفر نمی شود اگر در آن به مواد غذایی که مصرف می کنید، بی اعتنا باشید! در ایران خواسته و ناخواسته تمامی شهرها حتی در ابعاد بسیار کوچکی، در غذاهای خود تغییرات ایجاد نموده اند و به نوعی غذاهای محلی خود را تشکیل داده اند. یکی از این شهر ها، شهر کاشان است که به یاد ماندنی ترین غذاهای ممکنه را برای مسافران و گردشگرانی که در تمام مدت سال به این شهر سفر می کنند را فراهم می سازد؛ اگر روزی روزگاری قصد سفر برای بار نخست یا مجدد را به شهر کاشان استان اصفهان کردید، حتما بازدید و مطالعه این مطلب سایت همگردی به شما کمک خواهد کرد تا در تمام وعده های غذایی خود از غذاهای به یاد ماندنی این شهر لااقل یک بار برای تا ابد مشتری شدن، بهره ببرید. در ادامه بهترین غذاهای کاشانی در مجموعه غذاهای محلی کاشان در سفر به کاشان و تور کاشان را برای شما شرح خواهیم داد.

آشنایی با تور کاشان
اگر بخواهیم به معرفی کامل شهر کاشان و تور کاشان که یکی از معروف ترین و در عین حال با قدمت ترین شهرهای نصف جهان در سفر کاشان است، بپردازیم؛ قطعا دیگر فرصتی برای معرفی غذاهای محلی کاشان نخواهیم یافت! چرا که کاشان به خودی خود پر است از مکان های تاریخی و گردشگری که می توانند به اندازه کافی سرگرم کننده باشند. اما بطور کل؛ کاشان شهری است با تاریخچه ای چند هزار ساله و فرهنگی غنی به وسعت 2100 هکتاری که تقریبا در ناحیه مرکزی کشورمان، واقع شده است. این شهر از یک سمت به کوهستان و از سمتی دیگر به دشت کویر می نگرد و در فاصله حدودا 250 کیلومتری اصفهان در مسیر اتوبان قم به اصفهان، قرار گرفته است. جدا از ویژگی های تاریخی و مکان های توریستی کاشان، این شهر به سبب غذاهای بکر محلی خودش نیز نه تنها در ایران بلکه در جهان، شهره است و در این مقاله بهترین غذاهای کاشان در سفر به کاشان ، تور کاشان و یا معرفی غذاهای محلی کاشان وطرز تهیه غذای کاشانی را برای شما شرح میدهیم.

گوشت و لویبا
کمتر کسی در ایران وجود دارد که از ترکیب گوشت و لوبیا با هم، نفرت داشته باشد! گوشت و لوبیا یکی از غذاهای محلی کاشان در سفر به کاشان و تور کاشان است که حتما حتما باید آن را میل کنید تا متوجه مزه واقعی و غیر قابل وصف آن بشوید؛ این غذای کاشانی از ترکیب: گوشت گوسفندی، سبزیجات (مانند تره، جعفری و شنبلیله)، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می شود که در اغلب اوقات در قابلمه و یا دیگ های مسی آماده می شود.

آبگوشت لوبیا سفید
یکی از بهترن غذاهای کاشان که در تور کشان و سفر به کاشان باید امتحانش کرد، آبگوشت لوبیا سفید است که فقط به کاشان اختصاص پیدا کرده. برای آماده کردن و طبخ این آبگوشت از بهترین غذاهای کاشان نیز از متریال و مواد اولیه هایی نظیر: گوشت گوسفندی، رب گوجه فرنگی، لوبیا سفید و پیاز استفاده می شود.

کوفته آب سماق کاشانی
شاید حتی با هزار بار سفر کردن به کاشان و همراهی با تور کاشان هم نتوانید متوجه محتویات واقعی و نه ظاهری مانند: گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز و سماق کوفته های سماقی این شهر شوید، چرا که این کوفته از بهترین غذاهای کاشان و غذای کاشانی، یک کوفته کم نظیر است و تنها در انحصار مردم کاشان است و در هیچ جای دیگری از کشور نمی توانید حتی کوفته ای نزدیک از لحاظ طعم و مزه با آن را درست کنید!

خورش نخود آله:
خواهشا با خواندن نام خورش به دنبال دستور طبخ آن نباشید که از حوصله این مطلب خارج است! خورش نخود آله از غذای کاشانی و البته یزد می باشد که از مواد اولیه: نخود، گوشت مغز ران گوسفند، پوره گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، گلاب، زعفران، لیمو عمانی، دارچین، پیاز و دیگر ادویه های محلی و شاید رایج در آشپزی های ایرانی، پخته می شود. لازم به ذکر است که کلمه آله در زبان کاشانی به معنی نصف و نیمه می باشد و در استان یزد به قیمه یزدی معروف است.

جوجویی تاس کباب کاشانی:
از غذاهای قدمت دار کاشان، همین جوجویی تاس کباب این شهر می باشد که البته در سایر نقاط ایران به نام تاس کباب کاشانی رایج شده است. برای تهیه این غذای لذیذ باید از: گوشت ماهیچه گوسفند، رب انار، بادمجان، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرد چوبه مثل همیشه به مقدار لازم استفاده نمود. جوجویی تاس کباب کاشانی را هم می توان به عنوان خورش در کنار برنج سرو نمایید و هم با نان، آن را میل فرمایید.

چلو دیزی:
چلو دیزی به طور مخصوص به شهر کاشان تعلق نمی گیرد و به روستایی از توابع شهر کاشان به نام؛ خالد آباد تعلق می گیرد. این غذای خوش مزه، باب دندان بسیاری از گردشگران و مسافران سفر کرده به کاشان می باشد و از موادی نظیر: برنج، گوشت بره، لوبیا چشم بلبلی، پیاز، زرد چوبه و نمک طبخ می شود.
