ماهان شبکه ایرانیان

میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین

راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم میانی:

  • قارچ (خردشده): 10 الی 15 عدد
  • فلفل سبز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • فلفل قرمز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
  • پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
  • روغن زیتون: 3 ق س
  • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): 3 حبه
  • گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکر: یک ق س
  • برگ آویشن (ریز خردشده): 4 عدد
 
 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین

طرز تهیه:

برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف  مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ و فلفل های خردشده را در روغن تفت دهید. نخود فرنگی، سیر، گردو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد، پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. برای تهیه سس، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. نمک، شکر و برگ آویشن ریز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم غلظت یابند.

گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نان خشک پودرشده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را حدود 10 دقیقه ورز دهید.

سپس آن را میان دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و مواد میانی را روی آن پخش کنید. مخلوط گوشت را به کمک کاغذ روغنی زیر آن رول کنید.

سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی رول گوشت بمالید. رول گوشت را به سینی فر انتقال داده و با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی آن را بپوشانید و حدود 35 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

پس از گذشت این زمان، کاغذ روغنی و فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا گوشت برشته شود. رول گوشت را به ظرف سرو انتقال داده و روی آن سس بریزید و سرو کنید.

نکته:

به جای برگ آویشن می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان