ماهان شبکه ایرانیان

انچیلادای مرغ و پنیر پیشنهادی برای شام

سس فیسالیس را روی اینچیلادا‌ها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره ۵ دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه‌های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از سایت فوت و فن طرز تهیه انچیلادای مرغ با پنیر را آموزش می‌بینیم.

انچیلادای مرغ و پنیر پیشنهادی برای شام 

زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
تعداد: 4 عدد

مواد لازم

یک عدد پیاز قرمز کوچک
700 گرم میوه فیسالیس
یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده
نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
نمک
کمی شکر
8 عدد نان پیتا
3 پیمانه گوشت مرغ ریز شده
2 ٫ 5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
1/3 پیمانه گشنیز تازه ریز شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده

طرز تهیه

1- منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه‌ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت 7 تا 10 دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آن‌ها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.

2- در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ‌ها تکرار کنید. همه اینچیلادا‌ها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آن‌ها کمی روغن زیتون بمالید. آن‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.

3- سس فیسالیس را روی اینچیلادا‌ها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره 5 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه‌های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: 626
چربی: 32 گرم
چربی اشباع شده: 13 گرم
کلسترول: 98 میلی‌گرم
سدیم: 1056 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 46 گرم
فیبر: 6 گرم
پروتئین: 47 گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان