وب سایت روزیاتو: اگر از دوستداران چیزکیک هستید، پیشنهاد می کنیم حتما این دستور را در خانه تهیه کنید. پنیر خامه ای، شکلات و خامه در کنار هم ترکیب فوق العاده عالی می سازند که می توانید به عنوان عصرانه به همراه چای یا قهوه نوش جان کنید.
مواد لازم:چیزکیک- 1 بسته پودر آماده کیک براونی
- 680 گرم پنیر خامه ای
- ¾ پیمانه شکر
- 3 عدد تخم مرغ هم زده
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
گاناش- 450 گرم چیپس شکلات
- 2 پیمانه خامه چرب
طرز تهیه:1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-مخلوط براونی را بر اساس دستور پخت درج شده روی پاکتش، درست کنید. سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه آن را بپزید.
3-در این فاصله، پنیر خامه ای را به همراه شکر هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
4- تخم مرغ هم زده و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا نرم شوند.
5- براونی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. دمای فر را روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
6-مخلوط چیزکیک را روی براونی بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر بپزید.
7-چیزکیک را از فر خارج کرده و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.
8-خامه چرب را درون مایکروفر یا روی حرارت غیرمستقیم گرم کنید.
9- چیپس های شکلات را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات ها، آب شده و یکدست شوند.
10-گاناش را به مدت 10 تا 15 دقیقه کنار بگذارید.
11- چیزکیک را روی توری فلزی درون سینی قرار دهید، سپس شکلات را روی آن بریزید.
12-چیزکیک شکلاتی را 30 دقیقه درون یخچال بگذارید تا شکلاتِ روی آن سفت شود.
13-چیزکیک آماده سرو است.