ماهان شبکه ایرانیان

بشقاب من: سالاد بلغور

در بشقاب من این ماه سالاد مقوی و ساده‌ای را درنظر گرفته‌ایم. در این بشقاب منبع پروتئینی تخم‌مرغ می‌باشد. منبع کربوهیدرات بلغور بوده که خاصیت فوق‌العاده‌ای جهت کاهش کلسترول خون دارد.

بشقاب من: سالاد بلغور

عکس: کیان رنجبر

 

در بشقاب من این ماه سالاد مقوی و ساده‌ای را درنظر گرفته‌ایم.

در این بشقاب منبع پروتئینی تخم‌مرغ می‌باشد.

منبع کربوهیدرات بلغور بوده که بعلت عدم مصرف توسط خانواده‌ها راه بسیار کاربردی برای استفاده از این منبع عالی کربوهیدراتی است.

بلغور خاصیت فوق‌العاده‌ای جهت کاهش کلسترول خون دارد. سبزیجات هم که به وفور در این سالاد مغذی استفاده شده است.

برای تامین منبع لبنی می توانید از انواع سس‌های تهیه شده از ماست در این سالاد بهره ببرید.

مواد لازم سالاد بلغور

فلفل دلمه ای نگینی                       100 گرم

بلغور                                            300 گرم

هویج نگینی آبپز                             150 گرم

تخم مرغ آبپز                                  یک عدد

کاهو فرانسوی                               به دلخواه

آب لیمو ترش                                 یک عدد

سیر رنده شده                               یک عدد

نمک و فلفل                                  به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد بلغور

آب را بجوش آورده و بلغورها را داخل آن بریزید.

آب را کناری گذاشته و درب ظرف را بسته و اجازه دهید بلغورها نرم شوند.

بعد از زمان کوتاهی آنها را آبکشی نموده و بگذارید خنک شوند.

حال بلغورها را به همراه باقی مواد در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کنید و حدوداً یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مناسبی بگیرد.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان