اگر یک میهمانی عصرانه پیش رو دارید و دلتان میخواهد یک کیک خوش عطر و طعم برای مهمانانتان مهیا کنید پیشنهاد آشپزخانه روزچین را با دقت بیشتری بخوانید. این بار برای شما روش پخت کیک موزی را در نظر گرفتهایم. با خواندن این مقاله و دیدن ویدئوی مراحل پخت این کیک به سرعت و راحتی یک دسر دلپذیر خواهید داشت.
یک کیک موزی خانگی عالی برای شما
برای پختن کیک موزی اصلا به زحمت نخواهید افتاد چون مواد لازم آن به راحتی تهیه میشود و زمان زیادی را هم از شما نخواهد گرفت. پس با هم دست به کار میشویم و یک کیک خوشمزه میپزیم.
مواد لازم کیک موزی
▫ آرد: یک و یک چهارم پیمانه
▫ شکر: یک و یک دوم پیمانه
▫ شیر: یک پیمانه
▫ تخم مرغ: 3 عدد
▫ موز: دو عدد
▫ نمک: یک قاشق چایخوری
▫ روغن گیاهی: نصف پیمانه
▫ وانیل: نصف قاشق چایخوری
▫ بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
▫ آب پرتقال تازه و خالص: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کیک موزی
ابتدا شیر را در یک کاسه میریزیم و روغن گیاهی را به آن اضافه میکنیم. حالا شکر را میریزیم و به این مخلوط بکینگ پودر را اضافه میکنیم. آرد را در این مایع الک میکنیم. مواد را با همزن دستی با هم مخلوط میکنیم. نوبت آماده کردن موز است.
🔔 نکته: چون موز در مدت کوتاهی تغییر رنگ میدهد و تیره میشود با این روش از تیره شدن موز در مایع کیک جلوگیری میکنیم.
آب پرتقال تازه را در همزن میریزیم و یک دوم قاشق چایخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم. موز را در همزن میریزم و با این مخلوط کاملا هم میزنیم تا پورهای یکدست ایجاد شود. پوره را به مایع کیک اضافه میکنیم و با همزن دستی کاملا هم میزنیم.
نوبت به تخممرغها میرسد. در یک ظرف دیگر تخممرغها را میریزم و به آن یک دوم قاشق چایخوری پودر وانیل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک اضافه میکنیم.
تخممرغها را با همزن برقی کاملا میزنیم تا پف کنند و مایعی کرم رنگ ایجاد شود. در این مرحله این مایع را به مایع کیک موزیمان اضافه و با سایر مواد مخلوط میکنیم.
مایع کیک آماده است. حالا قالب کیک را با کمی روغن گیاهی کاملا چرب میکنیم و مایع را در آن میریزم. قالب را در فری که قبلا گرم کردهایم، میگذرایم و به مدت 40 الی 45 دقیقه صبر میکنیم.
برای اینکه از پختن کیک مطمئن شویم طبق معمول یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو میکنیم و بیرون میآوریم اگر به خلال دندان ما چیزی نچسبیده بود یعنی کیک ما کاملا پخته و آماده سرو است.
وقتی قالب را از فر خارج کردیم اول لبههای کیک را با لبه چوب بستنی یا چاقو از قالب جدا میکنیم و قالب را بر میگردانیم. میتوانیم از خامه فرم گرفته، برشهای موز برای تزیین کیک استفاده کنیم.
نوش جان! پیشنهاد میکنیم دیدن این ویدئو را از دست ندهید تا با مراحل پخت کیک موزی کاملا آشنا شوید.🍌🍰🎞