ماهان شبکه ایرانیان

مربای پرتقال حلقه‌ای مناسب روزهای پاییزی

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش‌های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید...

در این مطلب به نقل از سایت بیتوته طرز تهیه مربای پرتقال را آموزش می‌بینیم.

مربای پرتقال حلقه‌ای مناسب روزهای پاییزی

مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه‌ای:

پرتقال 1 کیلو 

شکر 1 کیلو  

آب 3 پیمانه  

آب اضافه 3 لیتر

نمک 1 قاشق سوپخوری

گلوکز 1 قاشق سوپخوری

آب پرتقال تازه 1 پیمانه 

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای:

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش‌های نازک بزنید و به مدت 5 ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و 3 پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال‌ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه‌های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه‌ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید 24 ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان