مجله زندگی ایده آل: حالا که کم کم داریم به سال نو نزدیک می شویم، دیگر باید دست به کار شوید و شیرینی های سفره عیدتان را درست کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی که به درد دید و بازدید های نوروز میخورد را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم برای خمیر: - آرد: 250 گرم
- کره: 160 گرم
- پودر شکر: 80 گرم
- آب: دو قاشق غذاخوری
- وانیل: یکسوم قاشق چایخوری
- پودر بادام زمینی: 60 گرم
- زرده تخممرغ: یک عدد
مواد لازم برای داخل بیسکویت:- کره: 50 گرم
- پودر شکر: 100 گرم
- کره بادامزمینی: 50 گرم
- پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
- پودر بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری
- پسته چرخ شده
روش تهیه: 1. تمامی مواد خمیر را داخل کاسهای گود ریخته و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. این کار را میتوانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون کنار میگذاریم تا استراحت کند.
2. حالا خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن کرده با کاتر موردنظر برش میزنیم و در سینی میچینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و میپزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی میزنیم.
3. کرم آماده شده را بین بیسکویتها میکشیم و دو بیسکویت را به هم میچسبانیم و دور تا دور بیسکویتها را داخل پسته چرخ شده میغلتانیم. روی بیسکویتها را با شکر رنگی و اسپری رنگ خوراکی تزیین میکنیم.