سرویس سبک زندگی فردا: همه ما بارها و بارها از خواص بی نظیر ماهی شنیدهایم؛ به نقل از با این حال بسیاری از افراد به دلایل مختلف به ویژه بوی نه چندان خوشایند، ماهی را از سبد غذایی خود حذف کردهاند. تصمیمی که شاید پس از خواندن این خبر آشنایی با یک مزیت قابل توجه ماهی تغییر کند.
درست است که اغلب ماهی فواید بیشماری دارند؛ اما آن طور که نتایج آخرین تحقیقات کارشناسان تغذیه نشان میدهد، ماهی سالمون، ساردین و خال مخالی نقشی در محافظت از چشمها ایفا میکنند. در واقع، مواد شیمیایی موجود در روغن ماهی موجب افزایش احتمال زنده ماندن سلولهای مرتبط با بینایی میشود و از چشمها برابر ضعف دید مراقبت میکند. علاوه بر این، امگا 3 موجود در ماهی تحمل چشمها در شرایط حساس و پرفشار مانند: از دست دادن منابع تأمین خون افزایش میدهد.
این موضوع در شرایط کنونی که تعداد افراد دارای ضعف چشم رو به افزایش است اهمیت بیشتری پیدا میکند. در ساختار چشم شبکیه یک بافت بسیار نازک در پشت لایه داخلی چشم است که وظیفه تبدیل نورها به سیگنالهای مختلف را بر عهده دارد، سیگنالهایی که سپس به مغز فرستاده میشوند و شرایط نقش بستن تصاویر مقابل چشمان ما را فراهم میکنند. هر گونه آسیب کوچکی در شبکیه موجب از بین رفتن یا کاهش مولکولهایی میشود که به انسان امکان دیده میدهند.
در چنین شرایطی، ماهی به عنوان یک ماده غذایی بسیار مغذی محافظ خوبی برای شبکیه به حساب میآید. در واقع، ماهی خوراکی است که میتواند از ضعف دید در دوران میانسالی جلوگیری کند و مانع از بین رفتن کارکردهای قسمتهای مختلف چشم بشود.