این پیش غذا نوعی سالاد متنوع و بسیار خوشمزه است. وقتی تا آخر این دستور غذا را بخوانید، خواهید دید که سالاد کلم خیلی سریع آماده میشود و حتما تجربهاش را دارید که در هر مهمانی، پیکنیک، دورهمی دوستانه و فامیلی موردپسند است. به اینها خوشمزگی پنیر چدار را هم اضافه کنید. با این مقدمه کوتاه یکراست به سراغ تهیه آن میرویم.
مواد لازم
-
2 پیمانه نخود
-
2 پیمانه نخود سبز
-
نصف پیمانه روغن زیتون
-
یکسوم پیمانه سرکه سیب
-
1 قاشق چای خوری نمک
-
2 پیمانه میوههای قطعه شده از نوع هستهدار تابستانی مانند آلو، هلو، شلیل، و زردآلو
-
1 پیمانه کلم سبز نازک قطعه شده
-
1 پیمانه کاسنی سالادی نازک قطعه شده
-
1 پیمانه مغز فندق تست شده
-
2 پیمانه پنیر پاستوریزه چدار خرد شده یا تیکه شده
طرز تهیه
در ابتدا یک قابلمه را با نخود و 1.5 لیتر آب پر کرده و به نقطه جوش میرسانیم، و از آن لحظه به مدت 2 دقیقه میگذاریم روی اجاق باقی بماند. سپس آن را برداشته، سر ظرف را پوشانده و به مدت 1 ساعت کنار میگذاریم. بعد نخودها را آبکشی کرده، میشوییم و سپس به قابلمه منتقل میکنیم و 2.5 لیتر (یا 10 پیمانه) آب به آن اضافه کرده و به نقطه جوش میرسانیم، درب قابلمه را میگذاریم و دما را کم میکنیم تا حدود 1.5 ساعت روی حرارت باقی بماند.
سپس نخودهای سبز و نخودهای پخته را در یک کاسه بزرگ میریزیم و بعد از این مرحله با افزودن روغن، سرکه، نمک، و فلفل به تکان دادن و بالا-پایین کردن مواد برای مخلوط شدن میپردازیم. سپس میوهها را به همراه کلم، کاسنی، مغز فندق و پنیر چدار به ظرف بزرگ اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. حال سالاد ما آمادهٔ سِرو است.
نکات:
- اگر وقت کافی برای پخت نخود ندارید میتوانید از کنسرو آن استفاده کنید
- در مورد نخود سبز میتوانید از محصولات فریز شده استفاده کنید که سریعتر آماده میشوند
- این سالاد خوشمزه در مدت زمان بسیار کوتاهی تهیه میشود و برای زمانهایی که وقت کافی برای پختوپز ندارید یا برای یک میان وعده یا مکمل یک غذای دیگر میتوانید سر سفرهً خود گذاشته و میل نمایید
- در این سالاد میتوانید طبق ذائقه خود به جای استفاده از میوههای هستهدار از انواع توتها (توت سیاه، توت فرنگی، تمشک) یا به جای فندق از مغز بادام یا مغز گردو استفاده کنید
ارزش غذایی
-
انرژی: 386 کالری
-
پروتئین: 15 گرم
-
کربوهیدرات: 31 گرم
-
چربی: 24 گرم
-
فیبر: 7.1 گرم
-
سدیم: 715 میلی گرم
-
کلسیم: 179 میلی گرم