برترین ها - ترجمه از الهام مظفری: این لازانیا میتواند پاسخگوی همه نیازهای لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسانتر از لازانیاهای همیشگی است و کمتر هم زمان میبرد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب تری هم دارد!
مواد لازم برای 16 نفر:
- 700 گرم لازانیا
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 900 گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز
- 6 حبه سیر
- یک قاشق چایخوری نمک و فلفل
- 3 پیمانه سس گوجه فرنگی
- 3 پیمانه پنیر ریکوتا
- 1 پیمانه پنیر پارمزان
- 2 عدد تخم مرغ
- 3 پیمانه پنیر موزارلا
- ریحان
طرز تهیه:برای تهیه این لازانیا باید ابتدا لازانیا را در آب بجوشانید یا از لازانیاهای آماده که نیاز به جوشیدن ندارند استفاده کنید. سپس ته قابلمه روغن بریزید تا لازانیاها به آن نچسبد و مانند تصویر زیر ورقههای لازانیا را ته ظرف بچینید به طوری که کل ظرف را پوشش دهند، ولی همپوشانی کمی با هم داشته باشند.
سپس مواد داخل لازانیا را آماده کنید. برای این کار از سرخ کردن گوشت چرخ کرده شروع کنید. پیاز و سیر خرده شده را همراه با نمک و فلفل و درنهایت سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید؛ و اجازه دهید خوب پخته و غلیظ شود. البته میتوانید به دلخواه خود از هر ترکیب دیگری برای داخل لازانیا استفاده کنید.
گام آخر این است که پنیر ریکوتا، پارمزان و تخم مرغ را به شکل خمیر در یک کاسه ترکیب کنید. حالا باید لایه ها را در قابلمه آماده کنید. برای این کار نصف پنیر موزارلا را روی ورقه های لازانیا پخش کرده و سپس یک سوم گوشت را روی آن بریزید. سپس دو ورقه لازانیا را روی آنها قرار دهید و لایه جدید خود را آغاز کنید. دوباره نصف مخلوط ریکوتا و یک سوم مخلوط گوشت و بیشتر موزالای باقی مانده را در این لایه بریزید و دو ورقه لازانیای دیگر روی مواد قرار دهید.
میتوانید لایهها را به دلخواه کم و زیاد کنید تا قابلمه پر شود. سپس ورقههای اولی را به سمت بالا جمع کنید و پنیر موزارلای باقی مانده را روی آن بریزید. تا وقتی پنیر آب شود روی حرارت ملایم بپزید.
وقتی لازانیا آماده شد به راحتی میتوانید قابلمه را در یک بشقاب بزرگ برگردانید و کمی پنیرپامزان و برگ ریحان روی آن قرار دهید. برای سرو، لازانیا، آن را با یک چاقوی تیز به سادگی مانند کیک برش دهید.