ماهان شبکه ایرانیان

۱۰ ماده غذایی مرگ‌بار که در آشپزخانه نگه می‌دارید

10 ماده غذایی مرگ‌بار که در آشپزخانه نگه می‌دارید
1. هسته میوه‌ها: هسته میوه‌هایی همچون سیب و گیلاس نوعی سیانید هیدروژن دارند که بسیار سمی است. در نتیجه هسته میوه‌هایی مانند هلو و زردآلو را نیز نباید مصرف کنید.
2. ریواس: برگ‌های ریواس حاوی اسید اکسالیک هستند که باعث تشکیل سنگ کلیه می‌شود. باید بگوییم 4٫98 کیلوگرم برگ ریواس منجر به مرگ می‌شود و کمتر از آن شما را به شدت بیمار می‌کند.
3. جوز هندی: جوز هندی در واقع یک توهم‌زا است. اگر 5٫6 گرم جوز هندی بخورید، منجر به بروز مشکلاتی می‌شود و اگر 8٫5 گرم از این ماده مصرف کنید، دچار حمله می‌شوید. احتمالاً اگر یک جوز هندی کامل بخورید، منجر به روان‌پریشی خواهد شد.
4. سیب‌زمینی: گلیکو آلکالوئید که در گیاهان خانواده سیب‌زمینی وجود دارد و سمی است، در برگ‌ها، ریشه و جوانه‌های سیب‌زمینی دیده می‌شود. اگر سیب‌زمینی را مدت زیادی مصرف نکنید و در معرض نور قرار دهید، این ماده تولید می‌شود. خوردن گلیکو آلکالوئید منجر به گرفتگی عضلات، اسهال، سردردهای شدید یا حتی کما و مرگ می‌شود. اگر به ازای هر کیلو از وزن خود، 3 الی 6 گرم از این ماده مصرف کنید، جان خود را از دست می‌دهید. از مصرف سیب‌زمینی‌هایی که دارای ته‌رنگ سبز هستند، بپرهیزید.
5. بادام درختی: دو نوع بادام درختی وجود دارد؛ شیرین و تلخ. بادام‌های تلخ حاوی میزان زیادی سیانید هیدروژن هستند. اگر 7 الی 10 عدد بادام تلخ بخورید، برای افراد بالغ مشکل‌ساز و برای کودکان خطرناک محسوب می‌شود.
6. عسل خام: از آنجا که عسل خام فرآیند پاستوریزه‌سازی را طی نمی‌کند و مواد سمی مضر آن از بین نمی‌روند، ممکن است حاوی گریانوتاکسین باشد. این ماده سمی منجر به گیجی، ضعف، تعریق بیش‌ازحد، حالت تهوع و استفراغ می‌شود که به مدت 24 ساعت ادامه خواهد داشت. معمولاً تنها یک قاشق غذاخوری از نوع کنسانتره این ماده باعث بروز علائم مذکور می‌شود. بهتر است به فکر مصرف چند قاشق غذاخوری از این نوع عسل نیفتید.
7. گوجه‌فرنگی: ریشه‌ها و برگ‌های گوجه‌فرنگی حاوی مواد سمی قلیایی هستند که باعث تحریک معده می‌شوند. گوجه‌فرنگی‌های سبزرنگ کال نیز همین تأثیر را دارند. البته بایستی میزان بسیار زیادی گوجه‌فرنگی مصرف کنید تا اثرات مرگبار داشته باشد. این ماده غذایی زیاد خطرناک نیست؛ اما از مصرف برگ‌های آن خودداری کنید.
8. ماهی تن: خطر ماهی تن ناشی از جیوه آن است. جیوه در بدن یا از طریق کلیه‌ها دفع می‌شود یا به سمت مغز می‌رود و باعث دیوانگی می‌شود. سازمان غذا و داروی آمریکا پیشنهاد می‌کند کودکان و زنان باردار کلاً ماهی تن مصرف نکنند. اگرچه امکان ندارد مصرف میزان زیادی ماهی تن در یک وعده غذایی شما را بکشد؛ اما بهتر است مصرف این ماده غذایی را تحت کنترل داشته باشید.
9. کاساو: برگ‌ها و ریشه‌های کاساو سرشار از سیانید هستند. کاساو یک گیاه بومی از آمریکای جنوبی است.
10. بادام‌هندی: بادام‌هندی خامی که در سوپرمارکت می‌بینید، واقعاً خام نیست؛ زیرا بخارپز می‌شود تا اوروشیول آن از بین برود: ماده‌ای شیمیایی که در پیچک سمی نیز دیده می‌شود. این ماده شیمیایی می‌تواند تأثیر پیچک سمی را داشته باشد. مصرف میزان زیادی از این ماده مرگبار است. افرادی که به پیچک سمی آلرژی دارند، عکس‌العمل آلرژیک مرگبارتری به خوردن بادام‌هندی واقعاً خام نشان می‌دهند.

 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی