در اینجا میخواهیم یک غذای ترکیبی بپزیم، خمیر شیرینی را با پیتزای پپرونی مخلوط کنیم و با استفاده از روش سنتی تهیه پنکیک چینی و به کمک وافلساز برای شما سِرو کنیم. در این سفر خوشمزه با پنیر، کره، و پپرونی همراه ما باشید.
مواد لازم
- آرد برای زیرسازی
- 1 ورق خمیر شیرینیپفکی، از حالت یخزده وا رفته باشد
- 2 پیمانه سس پیتزای آماده یا خانگی
- 170 گرم پپرونی ورقهورقه نازک
- 170 گرم پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
گام 1: پهن کردن خمیر شیرینیپزی. شروع کار ما با پهن کردن خمیر شیرینی و تبدیل کردن آن به یک مربع 40 در 40 سانتیمتر است. تا میتوانید سختگیر باشید. اگر وردنه شکست هم طوری نیست!
گام 2: پخش کردن سس. حالا مقداری سس پیتزا روی خمیر پهن کنید. میتوانید این سس را در خانه درست کنید یا آماده بخرید. حتما 3 سانتیمتر از کنارههای خمیر را خالی بگذارید.
گام 3: قرار دادن پپرونی. پپرونیهای نازک را در منطقه مجاز (روی سس) بگذارید و مطمئن شوید که فاصله خالی بزرگی بین آنها نیست. پپرونی برشخورده آماده هم در فروشگاهها یافت میشود.
گام 4: پخش کردن پنیر. بعد از پپرونی نوبت به پنیر موزارلا میرسد. یک لایه پنیر ریشریش را روی پپرونی بخوابانید. هر نوع موزارلای پرچرب نمداری مناسب است. فقط مطمئن شوید که تازه باشد تا موقع پخت گرما روی آن اثر مناسبی بگذارد.
گام 5: لوله کردن. جای جالب ماجرا اینجا است. هم میتوانید غذا را لوله کنید و بدون هیچ ترفند خاصی داخل دستگاه وافلساز یا اسنکساز بگذارید تا یک ساندویچ دراز بپزید، و هم میتوانید روش ما را دنبال کنید. میدانیم که روش ما را دنبال میکنید. ;)
گام 6: گرفتن درزها. با دقت درزهای خمیر را بگیرید. هم در طول و هم در دو سر، مطمئن شوید که محتویات به خوبی بسته شدهاند و بیرون نمیزنند.
گام 7: ترفند حلزون. حقه واقعی این دستورپخت اینجا است. مردم راههای مختلفی برای گذاشتن وافل داخل دستگاه امتحان میکنند. اما این یکی واقعا کارا و مناسب است. به جای برش زدن طولی یا عرضی، به جای پختن از درازی، بیایید یک حلزون بسازیم. درست مثل یک پیتزای درب بسته!
لوله خمیری پر از پپرونی و موزارلا را همانجا روی تخته تبدیل به یک شکل حلزونی کنید. اینطوری هم مواد در جهتهای مختلفی قرار میگیرند و غذا یکدست میشود، و هم شکل وافل شبیه صفحه دستگاه (اگر وافلساز گرد دارید) در میآید.
گام 8: وافلساز. حلزون غولپیکرتان را داخل وافلساز (یا اسنکساز) بگذارید و با تمام زورتان سعی کنید آن را ببندید. اگر وافل شما به بزرگی وافل ما باشد، بعید است موفق به بستن آن شوید. ولی تمام تلاشتان را بکنید.
گام 9: صبر کردن. هر چند دقیقه یک بار به داخل وافلساز سرک بکشید تا از مراحل مختلف پخت غذا عقب نمانید. دمای مناسب برای غذایی با این حجم از پنیر، 90 درجه سانتیگراد است. تا زمانی که رنگش به طلایی تیره تبدیل شود، بگذارید دستگاه روشن بماند و بعد از آن هم کمی دیگر تا...
گام 10: و تمام! کمی تیره به نظر میرسد، اما به ما اطمینان کنید. اینجا دنبال لایکهای اینستاگرام نیستیم، دنبال مزه خوب هستیم که معنای آن پختن تا جایی است که میبینید.
گام 11: تخلیه ظرف. تخلیه؟ واژه مناسبترش انتقال است. غذا را که دیگر هیچ شباهتی به یک حلزون بزرگ ندارد به تخته منتقل کنید. اگر پنیر به خوبی ذوب و در منافذ خالی جاری شده باشد، باید کمی هم از گوشهها بیرون زده باشد.
گام 12: برش و سِرو. وافل خوشمزهتان را قاچ بزنید و همراه با سس زیاد سِرو کنید.
گام 13: خوردن. سسمالی کردن، سوزاندن نوک انگشتها، و بلعیدن شروع میشود. این غذایی است که باید با دست خورده شود.