ماهان شبکه ایرانیان

دستورپخت ساندویچ بیسکویت قاشقی و املت پنیری با فتا و موزارلا

اگر در مطالب قبلی طرز تهیه بیسکویت قاشقی راخوانده‌اید، نیمی از راه این غذای ترکیبی جدید را رفته‌اید. دیگر می‌ماند روش تهیه املت پنیری.

اگر در مطالب قبلی طرز تهیه بیسکویت قاشقی راخوانده‌اید، نیمی از راه این غذای ترکیبی جدید را رفته‌اید. دیگر می‌ماند روش تهیه املت پنیری.

خوبی بیسکویت‌های قاشقی این است تهیه‌شان کار زیادی نمی‌خواهد. نه نیازی به استفاده از وردنه هست، نه چندلا کردن و دوباره ورز دادن، نه برش با قالب. همین سادگی است که ما را بر آن داشته تا از آنها یک استفاده دیگر هم بکنیم. می‌خواهیم یکی از معطرترین املت‌ها را -که کمی هم شبیه املت مکزیکی است- در وسط این بیسکویت‌ها ساندویچ کنیم.

جدای از زمان پخت بیسکویت‌ها، تهیه املت و ساختن ساندویچ حدود 20 دقیقه زمان لازم دارد و با موادی که در زیر آمده، برای سیر کردن 4 نفر کفایت می‌کند.

ما قرار است در اینجا:

  • از اندکی پنیر فتا و سپس مقداری پنیر موزارلا استفاده کنیم تا ضمن داشتن طعم فتا، از غلبه آن بر تخم‌مرغ جلوگیری کنیم و در ضمن، بافت عالی موزارلای آب‌شده را هم داشته باشیم. 
  • زیرساخت این املت را پیاز سرخ شده در کره تشکیل می‌دهد که باعث غنی‌شدن بیشتر املت ما است.
  • بسته به میزان شوری پنیر فتای شما، شاید نیازی به افزودن نمک بیشتر به تخم‌مرغ نباشد: پس قبل از چاشنی زدن، حتما آن را بچشید.

مواد لازم برای املت پنیری

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیمانه 
  • 8 تخم‌مرغ بزرگ، هم‌زده
  • 170 گرم پنیر مازارلا، خرد شده
  • 30 گرم پنیر فتای تکه تکه شده
  • 1 قاشق غذاخوری شِوید خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • 4 بیسکویت قاشقی بزرگ، از ضخامت بریده شده

طرز تهیه

1. در یک ماهیتابه متوسط نچسب، کره را روی شعله ملایم گرما دهید تا حباب در آن ظاهر شوند. پیازها را اضافه کنید و همراه با هم زدن آنها را بپزید تا زمانی که نیمه‌شفاف شوند (حدود 5 دقیقه). سپس مایع تخم‌مرغ را اضافه کنید و به پختن و هم زدن پیوسته ادامه دهید تا زمانی که اندکی خودش را بگیرد.

2. پنیر فتا و موزارلا را اضافه کنید، به پختن و هم زدن ادامه دهید تا زمانی که موزارلا آب شود و تخم‌مرغ‌ها اندکی مخلوط شوند (حدود 1 دقیقه). شِوید را اضافه و مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی شعله بردارید و به مقدار مناسب چاشنی بزنید.

3. بیسکویت‌ها را از ضخامت برش بزنید و قسمت زیر آنها را کنار هم روی بشقاب بچینید. با قاشق به میزان کافی از املت روی آنها بگذارید و بعد کلاهک بیسکویت‌ها را روی‌شان بگذارید. غذا آماده سِرو است.

ساندویچ بیسکویت قاشقی و املت پنیری

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان