ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی گوشت

پیراشکی ها انواع مختلفی دارند. در این مطلب پیراشکی گوشت را آموزش داده ایم. شما میتوانید از هر چیز دیگه که دوست دارید برای مواد داخلش استفاده کنید.

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: پیراشکی ها انواع مختلفی دارند. در این مطلب پیراشکی گوشت را آموزش داده ایم. شما میتوانید از هر چیز دیگه که دوست دارید برای مواد داخلش استفاده کنید.
 
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:
 
  • روغن: 2 ق س
  • گوشت گوساله چرخ کرده: 350 گرم
  • پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
  • گوجه فرنگی (پوره شده): سه چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد
  • زیتون (خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • پودر آویشن: یک ق چ
  • نمک: یک ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • خمیر پیراشکی آماده: یک بسته
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

سمبوسه گوشت 
 
طرز تهیه:
 
1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.
 
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود.
 
3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
4. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه
 
5. پوره شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
 
 6. مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی قرار دهید و آنها را از وسط تا کنید و لبه ها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید.
 
7. پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و حدود 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

پیشنهاد:
 
می توانید به جای پخت پیراشکی ها در فر آنها را در روغن داغ سرخ کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان