ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: پیراشکی ها انواع مختلفی دارند. در این مطلب پیراشکی گوشت را آموزش داده ایم. شما میتوانید از هر چیز دیگه که دوست دارید برای مواد داخلش استفاده کنید.
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- روغن: 2 ق س
- گوشت گوساله چرخ کرده: 350 گرم
- پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
- گوجه فرنگی (پوره شده): سه چهارم پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد
- زیتون (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- پودر سیر: یک دوم ق چ
- پودر آویشن: یک ق چ
- نمک: یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- خمیر پیراشکی آماده: یک بسته
- زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود.
3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
4. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه
5. پوره شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
6. مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی قرار دهید و آنها را از وسط تا کنید و لبه ها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید.
7. پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و حدود 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
پیشنهاد:
می توانید به جای پخت پیراشکی ها در فر آنها را در روغن داغ سرخ کنید.