ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: پیراشکی ها انواع مختلفی دارند. در این مطلب پیراشکی گوشت را آموزش داده ایم. شما میتوانید از هر چیز دیگه که دوست دارید برای مواد داخلش استفاده کنید.
 
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
 
- روغن: 2 ق س
 - گوشت گوساله چرخ کرده: 350 گرم
 - پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
 - گوجه فرنگی (پوره شده): سه چهارم پیمانه
 - فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد
 - زیتون (خرد شده): یک چهارم پیمانه
 - پودر سیر: یک دوم ق چ
 - پودر آویشن: یک ق چ
 - نمک: یک ق چ
 - فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
 - خمیر پیراشکی آماده: یک بسته
 - زرده تخم مرغ: یک عدد
 
 
طرز تهیه:
 
1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید. 
 
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود. 
 
3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
 
4. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه 
 
5. پوره شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
 
 6. مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی قرار دهید و آنها را از وسط تا کنید و لبه ها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید. 
 
7. پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و حدود 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
پیشنهاد:
 
می توانید به جای پخت پیراشکی ها در فر آنها را در روغن داغ سرخ کنید.