شاید برای شما هم پیش آمده باشد که یک قوطی بیکینگپودر را در کابینت آشپزخانه پیدا کنید، اما از تازه بودن آن اطمینان نداشته باشید. در ادامه این مطلب با روشی سریع برای تست تازگی این ماده آشنا خواهید شد.
- یک قاشق چایخوری بیکینگپودر را در داخل یک کاسه یا یک لیوان شیشهای بریزید.
- کاسه را با آب گرم پر کنید تا روی پودر را کاملاً بپوشاند. برای این کار تقریباً به 1.4 فنجان آب نیاز خواهید داشت.
اگر محلول شما شروع به حباب زدن کرد باید خوشحال باشید، زیرا بیکینگپودر موردنظر برای پختوپز کاملاً آماده و سالم است.
نکته: برای رسیدن به نتیجه مطلوب، هنگام استفاده از بیکینگپودر از وارد کردن قاشق خیس و مرطوب به داخل ظرف اجتناب کنید. رطوبت باعث فعال شدن پودر باقیمانده در داخل ظرف میشود. درنتیجه، پودر داخل ظرف کیفیت و تازگی خود را از دست میدهد. اگر مقداری از پودر داخل ظرف گلوله شده باشد، به این معناست که رطوبت وارد ظرف شده است.
آیا میدانید:
- اگر ظرف بیکینگپودر به خوبی بسته و مهروموم شود، میتوان تا 2 سال از آن استفاده کرد.
- این ماده یکی از کلیدیترین مواد در «علم آشپزی» است که باعث میشود مواد اولیه به خوبی به عمل بیایند.