ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچیز

این غذا پر از خواص دو ماده اصلی آن است: اسفناج و بلوچیز. اسفناج نه فقط طعمی قوی دارد بلکه خیلی سریع هم پخته می‌شود. و بلوچیز طعم عالی و بافت نرمش را به غذا قرض می‌دهد و نقش یک سس پاستای عالی را بازی می‌کند. و البته که کمی کره و سس سویا هم به این دو کمک خواهد کرد.

دستور تهیه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچیز

این غذا پر از خواص دو ماده اصلی آن است: اسفناج و بلوچیز. اسفناج نه فقط طعمی قوی دارد بلکه خیلی سریع هم پخته می‌شود. و بلوچیز طعم عالی و بافت نرمش را به غذا قرض می‌دهد و نقش یک سس پاستای عالی را بازی می‌کند. و البته که کمی کره و سس سویا هم به این دو کمک خواهد کرد.

مواد لازم

  • پاستای فرمی 120 گرم
  • اسفناج درشت خرد شده 50 گرم
  • فیله مرغ خرد شده 100 گرم
  • پنیر خامه‌ای 30 گرم
  • کره 10 گرم
  • شیر 100 میلی لیتر
  • پنیر بلوچیز 50 گرم
  • سس سویا 10 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. پاستاها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 10 دقیقه آبکش کنید.
  2. اسفناج‌ها را در ظرف روی حرارت قرار دهید تا آب آن بخار شود.
  3. فیله مرغ را تفت داده و سپس اسفناج را به آن بیفزایید. در آخر هم شیر را به این مواد اضافه کنید.
  4. پاستا را داخل سس ریخته و با حرارت ملایم به مدت 5 تا 6 دقیقه به هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پنیر بلوچیز و پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و چند قطره سس سویا برای طعم و رنگ بهتر  پاستا به آن بیفزایید.
  5. برای طعم بهتر، می‌توانید بر روی پاستا کمی پودر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید. همچنین می توانید پاستا را در ظرف مخصوص فر ریخته، روی آن کمی پنیر بلوچیز بریزید و در فر که از قبل به دمای 190 درجه سانتیگراد رسیده، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و سطح آن طلایی شود.

«خرید بلوچیز از وبسایت خانه پنیر»

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان