این غذا پر از خواص دو ماده اصلی آن است: اسفناج و بلوچیز. اسفناج نه فقط طعمی قوی دارد بلکه خیلی سریع هم پخته میشود. و بلوچیز طعم عالی و بافت نرمش را به غذا قرض میدهد و نقش یک سس پاستای عالی را بازی میکند. و البته که کمی کره و سس سویا هم به این دو کمک خواهد کرد.
مواد لازم
- پاستای فرمی 120 گرم
- اسفناج درشت خرد شده 50 گرم
- فیله مرغ خرد شده 100 گرم
- پنیر خامهای 30 گرم
- کره 10 گرم
- شیر 100 میلی لیتر
- پنیر بلوچیز 50 گرم
- سس سویا 10 گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
- پاستاها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 10 دقیقه آبکش کنید.
- اسفناجها را در ظرف روی حرارت قرار دهید تا آب آن بخار شود.
- فیله مرغ را تفت داده و سپس اسفناج را به آن بیفزایید. در آخر هم شیر را به این مواد اضافه کنید.
- پاستا را داخل سس ریخته و با حرارت ملایم به مدت 5 تا 6 دقیقه به هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پنیر بلوچیز و پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و چند قطره سس سویا برای طعم و رنگ بهتر پاستا به آن بیفزایید.
- برای طعم بهتر، میتوانید بر روی پاستا کمی پودر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید. همچنین می توانید پاستا را در ظرف مخصوص فر ریخته، روی آن کمی پنیر بلوچیز بریزید و در فر که از قبل به دمای 190 درجه سانتیگراد رسیده، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و سطح آن طلایی شود.
«خرید بلوچیز از وبسایت خانه پنیر»