ماهان شبکه ایرانیان

فوت و فن تهیه سس ذرت مکزیکی بی‌نظیر

درت مکزیکی یکی از میان‌وعده‌هایی است که این روزها در بیشتر خیابان‌های شهر عرضه می‌شود و آبمیوه فروشی‌ها در ویترین فروششانت این خدمت را نیز اضافه کرده‌اند

فوت و فن تهیه سس ذرت مکزیکی بی‌نظیر

درت مکزیکی یکی از میان‌وعده‌هایی است که این روزها در بیشتر خیابان‌های شهر عرضه می‌شود و آبمیوه فروشی‌ها در ویترین فروششانت این خدمت را نیز اضافه کرده‌اند. برای اینکه بیشترین لذت را از این میان‌وعده خوشمزه ببرید باید سس فوق‌العاده‌ای را به آن اضافه کنید. امروز در روزچین شما را با سس ذرت مکزیکی خوشمزه و بی‌نظیر آشنا می‌کنیم که ارزش امتحان کردن بالایی دارد. این شما و این سس ذرت مکزیکی.

ذرت مکزیکی پدیده‌ای است که در یک دهه گذشته محبوب و مردمی شده است. حالا پیاده‌روها به خصوص در بازارهای سطح شهر پر از عطر ذرت و پنیر شده است و پیر و جوان از این میان‌وعده گیاهی میل می‌کنند. دوست‌داران این خوراک خوشمزه هم کم نیستند. در این مطلب قرار است طرز تهیه سس ذرت مکزیکی را آموزش دهیم. این کار هم خیلی آسان است و هم به صرفه.

ذرت مکزیکی زیر ذره‌بین

خوردنی‌های لذیذ
ذرت مکزیکی یک خوردنی خوشمزه

فواید ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است. این مواد بدن انسان را در برابر انواع بیماری‌ها بخصوص سرطان‌ها حفظ می‌کنند. همچنین برای پیشگیری از دیابت و نرمال نگه‌داشتن میزان قند خون ماده‌ای مفید به شمار می‌رود.

ذرت مکزیکی حاوی مقادیر زیادی گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم است. این مواد از پوست، مو و ناخن محافظت کرده و  سبب استحکام این اعضا می‌شوند. ذرت مکزیکی به مقدار فراوان حاوی املاحی همچون پتاسیم، فسفر و منگنز است.

ذرت مکزیکی سرشار از ویتامین‌های گروه A ،B و C است. قسمت اعظم ذرت را مواد نشاسته‌ای تشکیل می‌دهد. این ماده غذایی همچنین دارای مواد (ضدسرطان) و فیبر غذایی است. آنتی‌اکسیدان‌ها در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت، بیماری‌های قلبی-عروقی و بیماری‌های گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب هستند.

مضرات ذرت مکزیکی

در کنار موارد مثبت و مفیدی که در بالا ذکر شد، مصرف ذرت مکزیکی مضراتی را نیز به همراه دارد. از آنجایی که ذرت مکزیکی با اضافه‌کردن کره، نمک، سس‌های پرچرب درست می‌شود، کالری و چربی زیادی دارد. در مواردی هم برای بهترکردن طعم و مزه ذرت مکزیکی، کالباس و برخی افزودنی‌های دیگر افزوده می‌شود. همه‌ی این مواد سبب افزایش کالری آن می‌شود.

این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند شده است. برای همین مصرف آن برای بیماران قلبی-عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن، بسیار مضر و خطرناک است. ذرت سرشار از ویتامین B است که موجود در ویتامین B موجب اختلال در رشد کودکان می‌شود. بنابراین مواظب باشید کودکانتان در خوردن ذرت مکزیکی افراط نکنند.

تهیه سس ذرت مکزیکی

برای اینکه از میان‌وعده مملو از ذرت بیشترین بهره را ببریم شاید بهتر باشد تا سس جدیدی را روی آن بریزیم و از این تغییر کوچک نترسیم. سس ذرت مکزیکی امروز را آماده کنید و نظرتان را درباره مزه‌اش حتما در پایین همین صفحه بنویسید.

سس‌های تهیه شده از گوجه‌فرنگی
مواد لازم برای تهیه سس ذرت مکزیکی

مواد لازم برای سس ذرت مکزیکی

▫  2 پیمانه گوجه‌ی رنده شده
▫  ½ قاشق مرباخوری رب گوجه‌فرنگی
▫  ½ قاشق مرباخوری فلفل قرمز
▫  یک قاشق مرباخوری سس فلفل قرمز
▫  یک قاشق غذاخوری سس فلفل سیاه
▫  یک عدد پیاز کوچک
▫  یک حبه سیر
▫  2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫  یک حبه‌ی قند
▫  آویشن، ریحان و نمک به اندازه‌ی لازم

طرز تهیه سس ذرت مکزیکی

ابتدا پوست پیاز و سیر را جدا کرده و آنها را داخل مخلوط کن بریزید. سپس مواد باقی مانده را درون مخلوط کن بریزید. به اندازه‌ای مخلوط کنید که مواد بخوبی له شوند. در ادامه‌ی تهیه سس ذرت مکزیکی مخلوط گوجه‌ای به دست آمده را درون یک ماهی‌تابه بریزید. روی آن حبه‌ی قند و نمک را اضافه کنید. حالا در ماهی‌تابه را بگذارید. اجازه دهید سس ما با شعله‌ی پایین به مدت نیم ساعت حرارت ببیند.

ادویه جات در دسرها
سس فلفل سیاه یک سس دلپذیر برای ذرت مکزیکی

سس ما آماده است. این سس را می‌توانید به صورت داغ یا ولرم استفاده کنید، انتخاب با شماست. امیدواریم این مزه جدید بتواند مورد پسند ذائقه سخت‌پسند شما واقع شود.

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان