به هر نحوی که آشپزی می‌کنید، مطمئناً آشپزخانه بعد از مدتی کثیف می‌شود. وقتی چیزی را سرخ می‌کنید، قطرات روغن روی دیواره‌ها پخش می‌شود. کم کم این لکه‌های چرب همراه با لکه‌های بخار آب تمام سطوح آشپزخانه را می‌گیرد. اما نترسید! ما در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه به سادگی آشپزخانه‌تان را مثل روز اول کنید.

اینکه هرچندوقت یک بار دیوارها و کابینت‌های آشپزخانه‌تان را تمیز کنید، به این بستگی دارد که شما چقدر آشپزی می‌کنید. در هر صورت آشپزخانه از هر فضاهای دیگر خانه زودتر کثیف و چرک می‌شود. البته پاک کردن لکه‌ها به این سادگی‌ها هم نیست، مگر اینکه قطرات چربی را به محض اینکه به وجود آمدند پاک کنید. چون هرچه این لکه‌ها بیشتر باقی بمانند، از بین بردن آنها سخت‌تر می‌شود.

شما می‌توانید با توجه به اینکه این لکه‌ها چقدر زیاد و قدیمی هستند، یکی از روش‌های زیر را برای تمیز کردن آشپزخانه‌تان انتخاب کنید. معمولاً این روش‌ها برای تمام سطوح مثل کابینت‌های چوبی، کاشی دیواره‌ها و دیوارهای رنگ شده، کاربرد دارد، اما بهتر است همیشه روی قسمت کوچکی از همان سطح روش را امتحان کنید.

روش اول:

ابتدایی‌ترین روش این است که چربی‌ها و کثیفی‌ها را با آب گرم نرم کنید، سپس با یک اسفنج کفی آن را تمیز کنید و در انتها با یک دستمال مناسب کل سطوح را خشک کنید.

تمیز کردن دیواره آشپزخانه

روش دوم:

اگر لکه‌ها هنوز باقی‌مانده بودند، یک قوطی اسپری را با محلولی از 1/4 فنجان جوش شیرین، 2 قاشق چای‌خوری مایع ظرفشویی و 2 فنجان آب پر کنید. سپس این محلول را به دیوار بپاشید و با یک پارچه خیس آن را تمیز کنید.

تمیز کردن دیواره آشپزخانه

روش سوم:

این روش بیشتر برای تمیز کردن بین درزها کاربرد دارد. یک مسواک قدیمی را به محلولی شامل 1/4 فنجان وایتکس یا آب اکسیژنه و 1/2 فنجان جوش شیرین آغشته کنید، سپس آن را روی سطح دیواره بکشید. بگذارید حدود 3 دقیقه بماند، سپس به آرامی لکه‌ها را با یک اسفنج نرم خیس پاک کنید و در پایان با پارچه آن را خشک کنید.

تمیز کردن دیواره آشپزخانه