حتما درباره مزایای استفاده از مواد تازه برای تهیه غذا خواندهاید. در اینجا یکی از این مواد، یعنی بروکلی را انتخاب کردهایم که در کنار پنیر و سیر میتواند یک وعده غذایی سالم برای شما باشد. پاییز و زمستان بهترین فصلها برای برداشت و مصرف بروکلی هستند. بروکلی سرشار از فیبر و ویتامین C و K است. همچنین بتاکاروتن داخل آن پیشساز ویتامین A است که از اثرات منفی رادیکالهای آزاد در بدن پیشگیری میکند.
با مواد زیر در کمتر از 30 دقیقه میتوانید یک خوراک بروکلی خوشمزه تهیه کنید:
- یک بروکلی را به قطعات 2 سانتی برش بزنید
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری سیر ریز شده
- سه چهارم پیمانه پنیر گودا، ریز شده
- 1 یا 2 قاشق غذاخوری پنیر رومانو یا پنیر پارمسان
مراحل تهیه
- یک ظرف خوراکپزی شیشهای با اندازه متوسط را انتخاب کرده و داخل آن را با روغن گیاهی چرب کنید. سپس در اجاق به دمای 176 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) برسانید.
- بروکلی خرد شده را حدود 5 دقیقه بخار پز کنید.
- همزمان، در یک تابه سیر را روی شعله متوسط و برای 1-2 دقیقه تفت دهید تا رنگش طلایی شود. مراقب باشید تیره نشود و به محض آماده شدن از روی شعله بردارید.
- وقتی بخارپز شدن بروکلی تمام شد، آن را با سیر و روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید تا همه بروکلیها آغشته شوند.
- سپس بروکلی را در ظرف خوراکپزی شیشهای قرار دهید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید. مقداری هم پنیر رومانو یا پارمسان روی آن پخش کنید.در دمایی که پیشتر اشاره شد، برای 15 تا 17 دقیقه خوراک را در اجاق بگذارید تا پنیر آب شود و به رنگ طلایی در آید. به همین صورت، داغ و تازه آن را سِرو کنید.
«خرید پنیر گودا از وبسایت خانه پنیر»
«خرید پنیر پارمسان از وبسایت خانه پنیر»
«خرید پنیر رومانو از وبسایت خانه پنیر»