اگر دوست دارید سس کم کالری و رژیمی خانگی همراه با سالاد یا خوراک‌های دیگر میل کنید، از دستور سس سبزیجات خانگی زیر استفاده کنید.

مواد لازم

آب 1/2 لیوان

 سرکه سفید 1/2 لیوان

عسل1 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

 پودر سیر 1/2 قاشق چای‌خوری

 جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1-  آب، سرکه، شکر، پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید؛ سپس جعفری خرد شده را به سس اضافه نمائید.

2- سس را درون کاسه ای بریزید و برای 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

3- سس آماده را در ظرف دلخواه ریخته و همراه با سالاد نوش جان کنید.