چای ماسالا یک چای پرادویه و خوش عطر و طعم است که چای سنتی هندی به شمار می‌آید و در تمام دنیا محبوب است. در روش درست کردن این چای تنوع زیادی وجود دارد؛ تا جایی که تقریباً می‌توان گفت دستور پخت ثابتی برای تهیه این چای وجود ندارد؛ ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام مدل‌های این چای وجود دارد.

مواد لازم

شیر 2/5 فنجان

چای کیسه‌ای 4 عدد

میخک 4 عدد

پودر زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری

چوب دارچین 2 عدد

جوز هندی رنده شده 1 عدد

طرز تهیه

1- دارچین، میخک، زنجبیل و شیر را در قابلمه‌ای کوچک بریزید. 2/3 از جوز هندی را همراه 1/5 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

2- ترکیبات را به آرامی حرارت دهید تا به جوش بیاید، سپس چاکی کیسه‌ای را درون آن بیندازید و حرارت را کم کنید.

3- چای ماسالا را 12-15 دقیقه حرارت دهید تا دم بکشد.

4- چای را در ظرف دلخواه ریخته و سرو کنید. در صورت تمایل با شکر یا عسل آن را شیرین و نوش جان کنید.