شناسه : ۶۶۵۷۶۶ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۵۴
طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با بیکن و سیبزمینی شیرین
پوره سیب زمینی را همیشه میشود درست کرد، امروز از شما میخواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمیبرد. با ما همراه شوید.
پوره سیب زمینی را همیشه میشود درست کرد، امروز از شما میخواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ 40 دقیقه بیشتر زمان نمیبرد. با ما همراه شوید.
مواد مورد نیاز (برای 4 نفر)
-
4 تکه بیکن خرد شده
-
1 عدد پیاز قرمز خرد شده
-
2 حبه سیر خرد شده
-
1 قاشق چایی خوری نمک
-
نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه
-
مقدار کمی فلفل هندی (اختیاری)
-
3 عدد سیبزمینی شیرین بدون پوست و خرد شده
-
4 بسته (کنسرو) مایع سوپ با طعم مرغ
-
آب یک لیموی تازه
طرز تهیه
- یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکنها را درون آن بپزید. بعد آنها را روی کاغذ روغنگیر بگذارید تا خشک شوند. پیازها را درون همان قابلمه بریزید و آنها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آنها را طعمدار کنید.
- سیبزمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و 27 تا 30 دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها نرم شوند.
- سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید.
- سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکن های پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.