ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با بیکن و سیب‌زمینی شیرین

پوره سیب زمینی را همیشه می‌شود درست کرد، امروز از شما می‌خواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. با ما همراه شوید.

پوره سیب زمینی را همیشه می‌شود درست کرد، امروز از شما می‌خواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ 40 دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. با ما همراه شوید.

مواد مورد نیاز (برای 4 نفر)

  • 4 تکه بیکن خرد شده

  • 1 عدد پیاز قرمز خرد شده

  • 2 حبه سیر خرد شده

  • 1 قاشق چایی خوری نمک

  • نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه

  • مقدار کمی فلفل هندی (اختیاری)

  • 3 عدد سیب‌زمینی شیرین بدون پوست و خرد شده

  • 4 بسته (کنسرو) مایع سوپ با طعم مرغ

  • آب یک لیموی تازه

طرز تهیه

  1. یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکن‌ها را درون آن بپزید. بعد آنها را روی کاغذ روغن‌گیر بگذارید تا خشک شوند. پیازها را درون همان قابلمه بریزید و آنها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آنها را طعم‌دار کنید.
  2. سیب‌زمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و 27 تا 30 دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.
  3. سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید.
  4. سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکن ‌های پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان