ماهان شبکه ایرانیان

کیک پولتنه نخود

غذایی خوشمزه و شاید کمی به سبک جنوبی با نخود

کیک پولتنه نخود

غذایی خوشمزه و شاید کمی به سبک جنوبی با نخود

 

  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان استراحت: 4 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه
  • تعداد: 8 نفر

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
  • دو حبه سیر خرد شده
  • دو پیمانه نخود آبگوشتی پخته شده
  • 8 پیمانه آب مرغ یا آب معمولی
  • نمک و فلفل سیاه
  • دو پیمانه پولنته*
  • نصف پیمانه روغن زیتون
  • پوست لیموترش، رنده شده
  • پیازکوهی ریز شده

طرز تهیه

1- روغن زیتون را داخل قابلمه روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سبک شوند. نخود، آب مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید  و هم بزنید. مواد را تا زمانی بپزید که نخودها نرم شوند. سپس آنها را داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.

2- پوره به دست آمده را دوباره داخل قابلمه بریزید تا بجوشد. به آرامی پولنته را اضافه کنید و مدام هم بزنید. روند پخت را تا زمانی ادامه دهید که مواد قُل بزنند. سپس شعله را کم کنید و حدود 30 دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ شوند. در آخر، نمک و فلفل اضافه کنید.

3- مواد را داخل سینی بریزید، روی آن کیسه پلاستیکی بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود. حدود 4 ساعت کافی است. هنگامی که پولنته سفت شد از یخچال خارج کنید و پولنته را به صورت دایره برش دهید.

4- فر را گرم کنید. کیک های پولنته را داخل سینی فر بچینید و دو طرف آنها را نمک، فلفل و روغن بزنید و داخل فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند. برای هر طرف سه دقیقه کافی است. روی آنها پوست لیموترش بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه پولنته (شوربای ذرت)

مواد لازم

  • 3 پیمانه آب
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه آرد ذرت زرد
  • 5 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

1- سه پیمانه آب را روی حرارت بجوشانید. نمک و آرد ذرت را به آرامی به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. حدود 15 دقیقه زمان می برد تا مواد به غلظت لازم برسند. از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 373
  • چربی: 17 گرم
  • چربی اشباع شده: 3 گرم
  • پروتئین: 13 گرم
  • کربوهیدرات: 43 گرم
  • قند: 4 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • کلسترول: 3 میلی گرم
  • سدیم: 607 میلی گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان