ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها!

این روزها سیب‌زمینی سرخ شده در منوی بسیاری از رستوران‌ها جای خود را به سیب‌زمینی تنوری داده است. پاتاتاس براواس هم یک نوع سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی است که با سس گوجه‌فرنگی تند و سس مایونز سیردار درست می‌شود. این سیب‌زمینی را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا اصلی سرو کنید.

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها!

این روزها سیب‌زمینی سرخ شده در منوی بسیاری از رستوران‌ها جای خود را به سیب‌زمینی تنوری داده است. پاتاتاس براواس هم یک نوع سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی است که با سس گوجه‌فرنگی تند و سس مایونز سیردار درست می‌شود. این سیب‌زمینی را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا اصلی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سیب‌زمینی تنوری پاتاتس براواس (3 یا 4 نفر)

  • 3 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک 
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غداخوری سرکه انگور
  • 1 و نیم  قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند
  • 1 و نیم  قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 یا 2 عدد حبه سیر له شده

فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. سیب‌زمینی‌ ها را پوست بکنید، به تکه‌های پنج سانتی تقسیم کنید و روی سینی فر بچینید. سپس روی آن‌ها دو قاشق روغن زیتون و نمک بریزید و حدود 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب نرم و قهوه‌ای شوند.

تا سیب‌زمینی‌ ها در فر آماده شوند رب گوجه فرنگی را با سرکه و سس تند و پاپریکا در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در یک کاسهء دیگر سس مایونز، سیر و یک قاشق چایخوری روغن زیتون را مخلوط کنید. (هر دو سس را می‌توانید چند روز قبل درست کرده و در یخچال نگه دارید.)

وقتی سیب‌زمینی‌ ها پخته شدند، ده دقیقه آن‌ها را در دمای اتاق رها کنید، سپس سس گوجه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مخلوط را به یک بشقاب منتقل کنید و سس مایونز را به صورت زیگزاگ روی آن بریزید. تا سرد نشده نوش جان کنید!
 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان