ماهان شبکه ایرانیان

این گل‌های خوردنی!

این گل‌ها نه تنها به فضا زیبایی و رنگ می‌دهند، خوراکی‌های خوشمزه‌ای هم هستند!

این گل‌های خوردنی!

این گل‌ها نه تنها به فضا زیبایی و رنگ می‌دهند، خوراکی‌های خوشمزه‌ای هم هستند!

 

این گل‌های خوراکی، گیاهان تازه کشف شده‌ای نیستند، اما اگر با آنها شام درست کنید و بر سر میز بگذارید حتما مهمانان‌تان را شگفت زده خواهند کرد و بر سر خوردن یا نخوردن‌ این شام گل گلی دو به شک خواهند شد!

 

این گل‌های خوشمزه هم به صورت پخته و هم خام قابل استفاده هستند. از آنجایی که این گل‌ها هنوز به عنوان یک خوراکی خیلی شناخته شده و رایج نیستند، پیدا کردن‌شان در فروشگاه‌ها و خواروبار فروشی‌ها کار آسانی نیست. پس بهتر این است که خودتان پرورش‌شان دهید!

 

پرورش گل‌ها برای استفاده از زیبایی‌شان با پرورش آنها برای خوردن‌شان متفاوت نیست! اما چند نکته را هم باید رعایت کنید تا بیشترین طعم و زیبایی را از گل‌هایی که می‌خواهند درون بشقاب‌تان بروند دریافت کنید!

 

چند نکته

– فقط گل‌هایی را بخورید که مطمئن هستید خوراکی هستند. فقط چون گلی در تزئین غذا به کار رفته به این معنی نیست که خوراکی باشد.

– هیچ وقت گلی که در معرض آفت کش و مواد شیمیایی قرار داشته است را نخورید. مگر اینکه مطمئن شوید که مدت لازم از زمان سم پاشی گذشته است و گیاه سم را تجزیه و دفع کرده است. این مدت زمان بر روی بسته سم نوشته شده.

– هیچ وقت گل‌هایی را که از گلفروشی، گلخانه و یا کنار جاده خریده اید نخورید.

 

گل‌های خوشمزه را بکارید!

گل گاو زبان: حتما این گل را به صورت دم نوش مصرف کرده اید اما مزه گل خام آن هم بد نیست! گل‌های آبی رنگ و چشم نواز آن در ترکیب با غذا و سالاد فوق العاده اند! از آنها برای تزئین غذا‌های مختلف هم می‌توان استفاده کرد.

گل همیشه بهار: مصرف این گل به صورت خام یا پخته است. گل همیشه بهار هم چنین به عنوان جایگزینی برای زعفران استفاده می‌شود. گلبرگ‌های نارنجی و زرد این گل زیبا با پخته شدن یا سرخ شدن طعم و رنگ بی‌نظیری به غذا اضافه می‌کنند.

گل قاصدک: همه ما این گل را می‌شناسیم و حداقل چند باری برای برآورده شدن آرزوهایمان با چشمان بسته قاصدک‌هایش را به هوا فرستاد ایم! اما چیزی که همه نمیدانند این است که این گیاه وقتی هنوز جوان است و به جای قاصدک‌های کوچک گلبرگ‌های زرد دارد، بسیار خوش طعم است! واریته‌های گوناگونی از این گیاه هستند که تلخی کمتری دارند. اگر توانستید آنها را تهیه کنید که چه بهتر اگر نه همین قاصدک‌هایی که مثل علف هرز در حیاط‌تان درآمده اند هم می‌توانند خورده شوند. البته به شرطی که در معرض علف کش قرار نگرفته باشند.

سوسن یک روزه: احتمالا شما هم از شنیدن اینکه این گل زیبا خوراکی است متعجب شده اید! طریقه مصرف گل سوسن یک روزه مثل گل کدو مسمایی به صورت شکم پر است.

گونه‌هایی از گل جعفری: تنها دو گونه از گونه‌های گل جعفری خوراکی هستند Lemon Gem و Tangerine Gem  که از اسمشان هم مشخص است که طعمی مانند مرکبات دارند اما بوی‌شان متفاوت است. برای مصرف گلبرگ‌هایشان را جدا کنید وشیره تلخی که از گل جاری می‌شود را بشویید. حالا آماده خوردن هستند!

گل سبزیجات: سبزیجاتی مثل ریحان، جعفری، سیر و … علاوه بر اینکه شاخ و برگ خوشمزه‌ای دارند گل‌های فوق العاده‌ای هم دارند. فقط کافی است چند عدد از گل‌هایشان را به هر بشقابی اضافه کنید تا طعم و رنگ غذا را دگرگون کنند.

گل لادن: پرورش بسیار آسانی دارد! طعم گل لادن اندکی تند و تیز است و می‌تواند مزه جالبی به غذا اضافه کند. رنگ درخشان گل‌ها دیزاینی زیبا برای سالادتان است. می‌توان از آن برای درست کردن سرکه هم استفاده کرد.

بنفشه: تمام قسمت‌های گل بنفشه خوراکی است حتی کاسبرگ‌ها. این گل طعم ملایم نعنا مانندی دارد. بنفشه برای درست کردن آبنبات و تزئین بالای کیک عالی است!

– گل کدو مسمایی: تقریبا گل تمام کدو‌ها خوراکی است. محبوب ترین روش طبخ آنها پر کردن‌شان با پنیر و بعد سرخ کردن‌شان است.

 

از این به بعد با دیدن یک باغچه پر از گل‌های رنگارنگ علاوه بر تحسین زیبایی، دهان‌تان هم آب میافتد!

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان