تخم مرغ یکی از پای ثابت های صبحانه است و آن را به صورت عسلی، آبپز یا نیمرو درست می کنیم. اما بهتر است کمی خلاقیت به خرج دهیم و صبحانه ای زیبا که البته خوشطعم نیز هست، تهیه کنیم.
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 17 دقیقه
- تعداد: 12 عدد
مواد لازم
- 4 ورق ژامبون
- 5 عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل سیاه
- یک پیمانه آرد کامل
- نصف پیمانه شوربای ذرت
- دو قاشق غذاخوری شکر
- 2٫5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه شیر
- ¼ پیمانه روغن زیتون یا کره
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- در یک تابه بزرگ ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. داخل تابه روغن بریزید و تا گرم شود، سه عدد از تخم مرغ ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل در کاسه هم بزنید و داخل تابه بریزید. وقتی یک طرف گرفت، با کفگیر آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. سپس آنها را داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید.
3- قالبهای مافین را چرب کنید. در یک کاسه، آرد، شوربای ذرت، شکر، بیکمینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
4- در کاسه ای دیگر، شیر، روغن و دو عدد تخم مرغ باقی مانده را با هم مخلوط کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. در آخر آنها را روی تخم مرغ های پخته شده بریزید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید.
5- مواد را داخل قالب مافین ها بریزید و روی آنها ژامبون بگذارید و به مدت 15 تا 17 دقیقه داخل فر بپزید. آنها را گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 202
- چربی: 12 گرم
- چربی اشباع شده: 2 گرم
- پروتئین: 7 گرم
- کلسیم: 151 میلی گرم
- قند: 3 گرم
- فیبر: 1 گرم
- سدیم: 356 میلی گرم