گوشت بوقلمون در هر 30 گرم گوشت فقط یک گرم چربی دارد که برای افرادی که رژیم غذایی کم چربی دارند بسیار مناسب است.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 5 تا 9 ساعت
مواد لازم
- 230 گرم سیبزمینی، نگینی خرد شده
- 230 گرم قارچ، نگینی خرد شده
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- یک پیمانه کرفس خرد شده (دو ساقه)
- دو عدد سینه بوقلمون
- 1230 گرم آب مرغ کم نمک
- 1٫5 قاشق چایخوری آویشن خشک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 340 گرم شیر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- نصف پیمانه پیازچه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آب لیمو
- گردو خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
1- در آرامپز، سیب زمینی، قارچ، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. روی آنها گوشت بوقلمون را بگذارید و روی آنها آب مرغ، آویشن و فلفل بریزید.
2- در دستگاه را ببندید و حدود 5 تا 9 ساعت بگذارید آرام بپزد.
3- سپس گوشت بوقلمون را از قابلمه خارج کنید و با چنگال آن را ریشریش کنید. دوباره آنها را به همراه شیر و نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید.
4- در آرامپز را ببندید و 45 تا 60 دقیقه دیگر بگذارید با سرعت پایین پخته شوند تا لبه های سوپ شروع کند به حباب تشکیل دادن. در این مرحله، پیازچه های خرد شده و آب لیمو را اضافه کنید.
5- در صورت تمایل می توانید روی آن گردوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 188
- چربی: 1 گرم
- کلسترول: 39 میلی گرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 487 میلی گرم
- پتاسیم: 475 میلی گرم
- کلسیم: 151 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم