دارچین از دیرباز ، به عنوان ماده‌ای بسیار ارزشمند مورد استفاده بوده است. چینی‌ها با اسم "گوی ژی" از دارچین به عنوان یک آنتی باکتریال قوی و درمانی برای عفونت‌ها استفاده می‌کرده‌اند. همه ما نیز از فواید آن تا حدودی با خبر هستیم. اما ارتباط آن با عملکرد مغز چیست؟

طی‌ آخرین تحقیقات در دانشگاه پزشکی‌ شیکاگو، دریافتند که دارچین علاوه بر خواص و فواید شناخته شده خود، سبب بهبود عملکرد نورون‌های مغزی شده، به میزان زیادی قابلیت یادگیری و حافظه را ارتقا می‌بخشد. حتی مدعی شده اند که در صورت جذب مقدار کافی‌ از این ماده در بدن، و انتقال آن به مغز از طریق جریان خون، خطر ابتلا به بیماری‌هایی‌ چون پارکینسون کاهش یافته و پیری مغز و بدن روند کندتری به خود خواهد گرفت.

تمامی این یافته‌های جدید، به همراه دانسته‌های قبلی‌، مهر تاییدی بر خاصیت فوق‌العاده این ماده است. پس از دارچین و مصرف آن‌ غافل نشویم.