همه مواد این غذا برای همه ما آشنا هستند اما آیا تاکنون مرغ و ژامبون را با خرما امتحان کرده اید؟
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم سینه بی استخوان مرغ
- 75 گرم پنیر سفید نرم با طعم سیر و سبزیجات
- 4 ورق ژامبون
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف پیمانه خرمای خردشده
- نصف پیمانه سرکه بالزامیک
- 1/3 پیمانه آب
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1- مرغها را به صورت افقی برش دهید. روی هر کدام از آنها یکچهارم پنیر بگذارید. دور آنها ژامبون بپیچید و در زیر مرغ جمع کنید.
2- در تابه بزرگ نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید به طوری که قسمت پنیردار رو باشد. هر طرف مرغ ها را 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس داخل بشقاب بگذارید و گرم نگهدارید.
3- تابه را از روی حرارت بردارید، خرما، سرکه و آب را داخل آن بریزید. دوباره روی حرارت بگذارید و حدود 5 تا 7 دقیقه آنها را بپزید تا سس کمی غلیظ شود.
4- سس را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 343
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 76 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 7 گرم
- کربوهیدرات: 22 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 282 میلی گرم
- پتاسیم: 573 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم