ماهان شبکه ایرانیان

مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما

همه مواد این غذا برای همه ما آشنا هستند اما آیا تاکنون مرغ و ژامبون را با خرما امتحان کرده اید؟

مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما

همه مواد این غذا برای همه ما آشنا هستند اما آیا تاکنون مرغ و ژامبون را با خرما امتحان کرده اید؟

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم سینه بی استخوان مرغ
  • 75 گرم پنیر سفید نرم با طعم سیر و سبزیجات
  • 4 ورق ژامبون
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه خرمای خردشده
  • نصف پیمانه سرکه بالزامیک
  • 1/3 پیمانه آب
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1- مرغ‌ها را به صورت افقی برش دهید. روی هر کدام از آنها یک‌چهارم پنیر بگذارید. دور آنها ژامبون بپیچید و در زیر مرغ جمع کنید.

2- در تابه بزرگ نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید به طوری که قسمت پنیردار رو باشد. هر طرف مرغ ها را 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس داخل بشقاب بگذارید و گرم نگهدارید.

3- تابه را از روی حرارت بردارید، خرما، سرکه و آب را داخل آن بریزید. دوباره روی حرارت بگذارید و حدود 5 تا 7 دقیقه آنها را بپزید تا سس کمی غلیظ شود.

4- سس را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 343
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 76 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 7 گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 282 میلی گرم
  • پتاسیم: 573 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان