برای این غذا ماهی تیلاپیلا نیاز دارید. اگر تازه آن را پیدا نکردید، انواع منجمد آن در فروشگاههای بزرگ عرضه میشود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم ماهی تیلاپیلا
- 3 عدد لیموترش
- نصف پیمانه مایونز
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
- دو قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی
- 1/3 پیمانه آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 6 ال 8 عدد نان تورتیلا (یا پیتا)
- نصف پیمانه هویج رنده شده
- یک عدد فلفل قرمز خرده شده
طرز تهیه
1- ماهی را بشویید و خشک کنید
2- برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. 1/3 پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.
3- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف 2 تا 4 دقیقه کافی است.
4- نان های پیتا را باز کنید، ماهی ، کلم، کخویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 652
- چربی: 39 گرم
- کلسترول: 67 میلی گرم
- کربوهیدرات: 41 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 557 میلیگرم
- پروتئین: 31 میلی گرم