فریتاتا در واقع نوعی خوراک شبیه کوکو است که با تخم مرغ و انواع گوشت یا سبزیجات تهیه میشود.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم سیب زمینی خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو عدد هویج بزرگ خرد شده
- 12 عدد تخم مرغ هم زده
- نصف پیمانه پیاززچه خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
- نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- یک حبه سیر رنده شده
- جعفری تازه
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه نچسب، سیب زمینی ها را با روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید. هویج را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. تا سیب زمینی و هویج طلایی و نرم شوند.
2- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، نصف یک پیازچه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی سیب زمینی ها بریزید و آنها حدود 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا فریتاتا طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.
3- در این مرحله، داخل یک کاسه کوچک، پیازچه، گو.جه فرنگی گیلاسی، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4- با کمک کفگیر، لبه های فریتاتا را از تابه جدا کنید و آن را داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با سس پیازچه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 258
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 372 میلیگرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 3 گرم
- سدیم: 267 میلیگرم
- پتاسیم: 603 میلیگرم
- کلسیم:81 میلیگرم
- آهن: 3 میلیگرم