ماهان شبکه ایرانیان

سوپ میگو

میگو برای فشار خون بسیار مفید است و ضد کم خونی و آلزایمر نیز هست. همچنین منبع خوبی برای پروتئین اسیدهای چرب مفید به شمار می‌رود.

سوپ میگو

میگو برای فشار خون بسیار مفید است و ضد کم خونی و آلزایمر نیز هست. همچنین منبع خوبی برای پروتئین اسیدهای چرب مفید به شمار می‌رود.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • دو پیمانه آب
  • دو قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی
  • 340 گرم میگو
  • دو ساقه کرفس خرد شده
  • 42٫5 گرم شیرخشک
  • یک پیمانه شیر
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • دو قاشق چایخوری ماهی آنچووی خرد شده

طرز تهیه

1- در یک قابلمه، آب، ادویه دریایی، میگو و کرفس را با هم مخلوط کنید. 5 تا 8 دقیقه آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا میگوها پخته شوند. میگوها را از داخل آب خارج کنید و بقیه مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.

2- در یک کاسه متوسط، شیرخشک، شیر، آرد و ماهی های ریز آنچووی را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه که میگوها را پخته اید، بریزید. دوباره 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید و به طور مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

3- در این مرحله، میگوها را نصف کنید و داخل سوپ بیندازید. 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید و سپس آنها را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 224
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 138 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 16 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • سدیم: 973 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 501 میلی‌گرم
  • کلسیم: 353 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان