ماهان شبکه ایرانیان

سالمون فلفلی با سبزیجات کبابی

این شام مقوی و سالم را برای خود و خانواده خود تهیه کنید و لذت ببرید.

سالمون فلفلی با سبزیجات کبابی

این شام مقوی و سالم را برای خود و خانواده خود تهیه کنید و لذت ببرید.    

  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • 4 عدد هویج متوسط خرد شده
  • دو عدد چغندر کوچک خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 1300 گرم فیله ماهی سالمون
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه آب پرتقال
  • دو قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.

2- سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط  کنید و روی حرارت  به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.  

ارزش غذایی

  • کالری: 392
  • چربی: 26 گرم
  • کلسترول: 62 میلی‌گرم
  • سدیم: 848 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 16 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان