این شام مقوی و سالم را برای خود و خانواده خود تهیه کنید و لذت ببرید.
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- 4 عدد هویج متوسط خرد شده
- دو عدد چغندر کوچک خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق چایخوری نمک دریایی
- 1300 گرم فیله ماهی سالمون
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ پیمانه آب پرتقال
- دو قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
2- سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 392
- چربی: 26 گرم
- کلسترول: 62 میلیگرم
- سدیم: 848 میلیگرم
- کربوهیدرات: 16 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 10 گرم