شناسه : ۶۶۶۷۱۰ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۴
جوجه ترش
جوجه ترش یکی از کبابهای خوش عطر و طعم است که رب نار و گردو از مواد اصلی مایه آن هستند. این کباب اصالتا به خطه گیلان تعلق دارد و از خوراکهای محبوب و پر طرفدار این منطقه است. شما میتوانید دستورپخت این کباب لذیذ را در این مطلب بخوانید.
جوجه ترش یکی از کبابهای خوش عطر و طعم است که رب نار و گردو از مواد اصلی مایه آن هستند. این کباب اصالتا به خطه گیلان تعلق دارد و از خوراکهای محبوب و پر طرفدار این منطقه است. شما میتوانید دستورپخت این کباب لذیذ را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
سینه مرغ بزرگ 2 عدد
سیر رنده شده 1 حبه
آب انار 1 پیمانه
رب انار 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف لیوان
گردو پودر شده 1 قاشق
آب نارنج 3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار کم
طرز تهیه
1- سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید و در یک کاسه بریزید و به همراه مواد دیگر مخلوط کنید و برای 4 تا 5 ساعت در مواد بخوابانید.
2- پس از 5 ساعت جوجه را به سیخ بکشید و در تابه یا فر گریل کنید.