جوجه ترش یکی از کباب‌های خوش عطر و طعم است که رب نار و گردو از مواد اصلی مایه آن هستند. این کباب اصالتا به خطه گیلان تعلق دارد و از خوراک‌های محبوب و پر طرفدار این منطقه است. شما می‌توانید دستورپخت این کباب لذیذ را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

سینه مرغ بزرگ 2 عدد

 سیر رنده شده 1 حبه

 آب انار 1 پیمانه

رب انار 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون نصف لیوان

گردو پودر شده 1 قاشق

 آب نارنج 3 قاشق غذاخوری

پیاز کوچک خرد شده 1 عدد

 نمک و فلفل به میزان لازم

جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری

 زعفران به مقدار کم

طرز تهیه

1- سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید و در یک کاسه بریزید و به همراه مواد دیگر مخلوط کنید و برای 4 تا 5 ساعت در مواد بخوابانید.

جوجه ترش

جوجه ترش

2- پس از 5 ساعت جوجه را به سیخ بکشید و در تابه یا فر گریل کنید.