سیب‌زمینی و تخم‌مرغ با سس پنیر

این یک صبحانه کامل است که تا وقت ناهار شما را سیر و پر نگه می‌دارد.

سیب‌زمینی و تخم‌مرغ با سس پنیر

این یک صبحانه کامل است که تا وقت ناهار شما را سیر و پر نگه می‌دارد.

  • تعداد: 8 تا 12 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد پیاز متوسط خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 4 قاشق چایخوری آرد کامل
  • 1٫5 پیمانه شیر
  • 225 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 1400 گرم سیب زمینی خرد شده
  • 1٫5 پیمانه بروکلی خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 8 عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • 6 ورق ژامبون سرخ شده
  • یک عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک شیرجوش متوسط پیاز را داخل کره روی حرارت متوسط حدود 4 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. به تدریج آرد، نصف قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید تا مواد غلیظ شود و حباب روی آنها ایجاد شود. در آخر نیز پنیر را اضفه کنید تا آب شود.

2- در یک پیرکس یک لایه سیب زمینی بریزید و روی آن سس پنیر بریزید. سپس آن را حدود 55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها برشته شوند.

3- در یک تابه بزرگ، بروکلی ها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، آب، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را هم بزنید. سپس آنها را روی بروکلی ها بریزید. بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید چند دقیقه بپزد. روی آنها ژامبون ها و گوجه فرنگی خرد شده را بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 421
  • چربی: 22 گرم
  • کلسترول: 259 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 36 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • سدیم: 708 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 837 میلی‌گرم
  • کلسیم:313 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان