این غذای ایتالیایی را تقریبا همه دوست دارند. پنه را با مرغ و خامه هم درست میکنند. اما در اینجا آن را با سس گوشت به شما آموزش میدهیم.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم پنه (ماکارونی لوله ای که برش های مورب دارد)
- 450 گرم گوشت چرخکرده
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- 85 گرم رب گوجه فرنگی
- ¼ پیمانه آب گوجه فرنگی
- نصف قاشق چایخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری آویشن
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ پیمانه زیتون خرد شده
- نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
1- پاستا را داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را داخل قابلمه برگردانید و گرم نگه دارید.
2- در این فاصله، در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده و پیاز را با هم تفت دهید تا طلایی و برشته شود. چربی آن را بگیرید. در مخلوط کن یا غذاساز، کنسرو و رب گوجه فرنگی، شکر، آویشن و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
3- مخلوط گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بجوشد. در قابلمه را بگذارید تا 10 دقیقه روی حرارت بماند. سپس زیتون ها را به پاستا اضافه کنید.
4- پس اینکه غذا را داخل بشقاب کشیدید، پنیر را روی آنها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 339
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 59 میلی گرم
- کربوهیدرات: 33 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 24 گرم
- سدیم: 349 میلی گرم