ماهان شبکه ایرانیان

لقمه‌های املتِ ژامبون و سبزیجات

به شما پبشنهاد می‌کنیم این صبحانه کامل را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

لقمه‌های املتِ ژامبون و سبزیجات

به شما پبشنهاد می‌کنیم این صبحانه کامل را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • دو ورق ژامبون بوقلمون
  • روغن
  • 1/3 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • دو پیمانه کلم سبز خرد شده
  • 4 عدد تخم مرغ هم زده
  • دو عدد سفیده تخم مرغ
  • نصف پیمانه پنیر سفید
  • نصف قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 4 عدد نان پیتا

طرز تهیه

1- تابه را با روغن چرب کنید. ژامبون ها را در آن تفت دهید. پس از خنک شدن آنها را خرد کنید و کنار بگذارید. دوباره در همان تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط، پیاز و فلفل دلمه ای را حدود دو دقیقه تفت دهید. کلم را اضافه کنید ئ دو تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا کلم آب بیندازد.

2- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، پنیر سفید، سبزیجات معطر، فلفل سیاه و ژامبون های خرد شده را با هم مخلوط کنید و روی مخلوط سبزیجات داخل تابه بریزید. بدون هم زدن تا زمان سفت شدن تخم مرغ ها بگذارید روی شعله بماند.

3- لای نان پیتا مقداری از املت را قرار دهید و لقمه کنید و با خلال دندان آنها را در به صورت لقمه نگهدارید.

ارزش غذایی

  • کالری: 216
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 192 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 24 گرم
  • فیبر: 13 گرم
  • سدیم: 597 میلی‌گرم
  • کلسیم: 354 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان